Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καταγγελία-σοκ στο Τζάνειο: Αποκλειστική νοσοκόμα έσπασε στο ξύλο ηλικιωμένη

«Βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη και μώλωπες»

29 Νοεμβρίου 2021 21:20
Καταγγελία-σοκ στο Τζάνειο: Αποκλειστική νοσοκόμα έσπασε στο ξύλο ηλικιωμένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για αποκλειστική νοσοκόμα που προσέλαβε να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία νοσηλευόταν στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Η γυναίκα καταγγέλλει πως η αποκλειστική «έσπασε στο ξύλο» τη μητέρα της.

«Βρήκα τη μητέρα μου αιμόφυρτη με σπασμένο κεφάλι, σπασμένη μύτη κα μώλωπες σε όλο το σώμα» περιγράφει η γυναίκα, μιλώντας στο Star.

Η ηλικιωμένη, ενώ νοσηλευόταν για άλλον λόγο, τελικά κατέληξε στον αξονικό τομογράφο και πλέον νοσηλεύεται με κάταγμα στη μύτη και ράμματα στο κεφάλι.

«Η αποκλειστική είπε ότι δεν ξέρει πώς συνέβη αυτό. Έκαναν αξονική και οι γιατροί μού είπαν ότι τη χτύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο» ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κόρης του θύματος, τα χτυπήματα ήταν τόσο βίαια που η ηλικιωμένη άρχισε να φωνάζει όταν δεχόταν την επίθεση, ωστόσο κανείς δεν την άκουσε για τα τη βοηθήσει.

Η καταγγέλλουσα επικοινώνησε μετά την επίθεση με την αποκλειστική νοσοκόμα και, όταν της ζήτησε να της δώσει το τηλέφωνο του γραφείου που την έστειλε, της το έκλεισε.

Δείτε το ρεπορτάζ

Σοκαριστικό βίντεο! Οδηγός παρασύρει και εγκαταλείπει ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή της παράσυρσης ηλικιωμένης γυναίκας στην οδό Αγίων Πάντων, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε η Voria.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να περάσει τον δρόμο από σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση. Τότε, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, χρώματος μπλε σκούρο, κινούμενο με κατεύθυνση προς τη Μοναστηρίου χτύπησε την ατυχή γυναίκα με σφοδρότητα και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Α΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της ηλικιωμένης είναι πολύ κρίσιμη καθώς φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος χτύπησε την ηλικιωμένη και την εγκατέλειψε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share