Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κατερίνη: 45χρονος απείλησε άνδρα με τσεκούρι και πριόνι στη μέση του δρόμου

Προηγούμενα είχαν οι δυο άντρες

29 Νοεμβρίου 2021 17:31
Συναγερμός στην Κατερίνη: 45χρονος απείλησε άνδρα με τσεκούρι και πριόνι στη μέση του δρόμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση επικράτησε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κατερίνη, όταν ένας 45χρονος απείλησε με τσεκούρι και ένα πριόνι έναν 48χρονο με αφορμή προσωπικές διαφορές που έχουν.

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 14:00, όταν ο 45χρονος πήρε στο κυνήγι μέρα μεσημέρι τον 48χρονο, κραδαίνοντας ένα τσεκούρι και με το άλλο χέρι ένα πριόνι. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή το θύμα αντιλήφθηκε τον δράστη, και κάνοντας έναν ελιγμό, απέφυγε τα χειρότερα.

Ακολούθως, ο 45χρονος γλίστρησε, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον 48χρονο και τους αυτόπτες μάρτυρες να τον αφοπλίσουν και να καλέσουν την άμεση δράση.

κατερίνη τσεκούρι πριόνι

Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Από τις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων αλλά και της συζύγου του θύματος, προκύπτει ότι ο δράστης σχεδίαζε εδώ και καιρό την ενέργειά του, λόγω προηγούμενης διαμάχης μεταξύ τους.

Θρίλερ στην Φθιώτιδα: 42χρονος επιτέθηκε με τσεκούρι σε 40χρονο για μια γυναίκα!

Θρίλερ επικρατεί στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, καθώς ένας σοβαρός καβγάς έφερε τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, που κόντεψε μάλιστα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, δύο άνδρες, 40 και 42 ετών, που έχουν ξαναπασχολήσει τις αρχές, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, λογοφέραν «για τα μάτια μιας γυναίκας» ενώ το επεισόδιο έγινε μέσα σε λίγα λεπτά πιο σοβαρό.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε ένα τσεκούρι τη συμπλοκή που ακολούθησε – ο 40χρονος «απάντησε» με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον επιφανειακά στο στήθος, με ένα παρόμοιο περιστατικό να λαμβάνει τόπο προ καιρού στην χώρα.

Επίθεση με τσεκούρι στην Φθιώτιδα

Ο 42χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ενώ ο 40χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ψυχική του υγεία, συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών, μεταδίδει η ίδια ιστοσελίδα.

Με εντολή Εισαγγελέα, τέλος, διατάχθηκε ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό κατάστημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share