Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καλαμάτα: Κατέρρευσαν σοβάδες από το ταβάνι σε Λύκειο

Οι μαθητές είχαν διάλειμμα εκείνη την ώρα

29 Νοεμβρίου 2021 17:17
Σοκ στην Καλαμάτα: Κατέρρευσαν σοβάδες από το ταβάνι σε Λύκειο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό αντίκρισαν οι μαθητές του Γ2’ τμήματος στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας το πρωί της Δευτέρας, όταν επιστρέφοντας στην τάξη τους από το διάλειμμα, είδαν σοβάδες από το ταβάνι να έχουν καταρρεύσει επάνω στα θρανία τους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το περιστατικό οφείλεται σε κατασκευαστική κακοτεχνία της οροφής, ενώ άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της εν λόγω φθοράς από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου. Ταυτόχρονα, η αίθουσα θα παραμείνει αποκλεισμένη από τη διδακτική διαδικασία, καθώς είναι ακατάλληλη μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με τις εργασίες επιδιόρθωσης της οροφής, θα διενεργηθεί προληπτικός έλεγχος και για άλλες αντίστοιχες κακοτεχνίες στις υπόλοιπες τάξεις του σχολικού κτηρίου.

σοβάδες καλαμάτα

Θρίλερ στη Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας μέσα σε τουαλέτα καφετέριας!

Ένας άνδρας βρέθηκε το πρωί νεκρός της Δευτέρας (09/11) στην τουαλέτα καφετέριας στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο ηλικίας περίπου 70 ετών, ο οποίος βρισκόταν στο κατάστημα με την παρέα του.

Θρίλερ στη Καλαμάτα

Σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και επειδή πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να επιστρέψει, τον αναζήτησαν οι υπεύθυνοι της καφετέριας οι οποίοι τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προκύψουν μετά την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share