Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο Ηράκλειο: 22χρονη έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής κακοποίησης και ληστείας από άγνωστους - Σοκάρει η καταγγελία της

Την χτύπησαν στο κεφάλι και την έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο

29 Νοεμβρίου 2021 16:34
Νέο Ηράκλειο: 22χρονη έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής κακοποίησης και ληστείας από άγνωστους - Σοκάρει η καταγγελία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα απαγωγής, ληστείας και σεξουαλικής κακοποίησης καταγγέλλει ότι έπεσε μία 22χρονη κοπέλα στο Νέο Ηράκλειο, η οποία κινούνταν στην περιοχή στις 21 Νοεμβρίου.

Σας θυμίζουμε επίσης ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια είχε πέσει θύμα απαγωγής.

αρπαγη-ληστεια

Η 22χρονη Μ.Φ., από την Αλβανία υποστήριξε στην ΕΛ.ΑΣ. πως οι τρεις δράστες την προσέγγισαν με αυτοκίνητο στο Νέο Ηράκλειο, βγήκαν οι δυο που κάθονταν στα πισω καθίσματα και με την βία την έβαλαν μέσα σε αυτό. Ο ένας μάλιστα -όπως ανέφερε- την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η ίδια –σύμφωνα με όσα κατέθεσε- συνήλθε για λίγο και αντιλήφθηκε ότι το όχημα ήταν σταματημένο, η ίδια ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα και οι τρεις άνδρες από πάνω της.

Ωστόσο, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχασε ξανά τις αισθήσεις της και βρέθηκε παρατημένη σε στάση λεωφορείου, στον Σταθμό Λαρίσης, από έναν οδηγό ταξί. Εκεί φαίνεται πως την εγκατέλειψαν οι απαγωγείς της.

Η περιγραφή της κοπέλας για τους δράστες

Στους αστυνομικους που χειρίζονται την υποθεση, έχει δώσει περιγραφή του ενός άνδρα, από τον οποίο κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα τύπου full face που φορούσε, καθώς επίσης και του Ι.Χ. αυτοκινήτου που την επιβίβασαν, ένα μεγάλο γκρι χρώματος όχημα. Όσον αφορά στον έναν εκ των φερόμενων ως δραστών, ανέφερε ότι είναι ηλικίας έως 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος, με μουσάκι και σχεδόν ξυρισμένα μαλλιά σκούρου χρώματος.

αστυνομια-αρπαγη-νεο-ηρακλειο

Η ίδια κατέθεσε στους αστυνομικούς και κάποια στοιχεία για τον οδηγό του οχήματος. Ανέφερε ότι φαίνονταν μεγαλύτερης ηλικίας, ότι μιλούσε αλβανικά και είχε μπάσα φωνή.

Η 22χρονη από την Αλβανία είπε ακόμη ότι έλειπαν από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο και περίπου 100 ευρώ που είχε πάνω της.

Τέλος, στους αστυνομικούς κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκε πως επιχειρούσαν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε, με σκοπό να προβούν σε γενετήσιες πράξεις. Τα ρούχα της κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναζήτηση τυχόν DNA.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share