Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Μαριάννα Τουμασάτου για τις γυναικοκτονίες: «Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας»

Ανάρτηση της ηθοποιού μετά την τελευταία γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη

29 Νοεμβρίου 2021 16:19
Κόλαφος η Μαριάννα Τουμασάτου για τις γυναικοκτονίες: «Σε λίγο δεν  θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αγανάκτησή της για τις γυναικοκτόνιες που ολοένα και πληθαίνουν, εκφράζει με ανάρτησή της η Μαριάννα Τουμασάτου, με αφορμή την τελευταία δολοφονία της 48χρονης από τον 49χρονο σύζυγό της στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή.

Η αγαπημένη ηθοποιός το πρωί της Δευτέρας, ανέβασε ένα story στο Instagram, εκφράζοντας τη λύπη της αλλά και τον εκνευρισμό της για τους ισχύοντες νόμους. «Εεεε εσείς, οι εκεί πάνω. Πότε πιστεύετε πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι; Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας. Πόσες ακόμα;» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Τουμασάτου για τις γυναικοκτονίες

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο γυναικοκτόνος! Κατακρεούργησε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές - Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σοκ προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Συνολικά 23 μαχαιριές κατάφερε ο 49χρονος δράστης στη 48χρονη σύζυγό του, όπως προέκυψε από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης γυναίκας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματός τους, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τη νεκροψία - νεκροτομή, οι μαχαιριές εντοπίζονται στον θώρακα, την κοιλιά και τα άκρα. Αρχικά, αστυνομικές πηγές έκαναν λόγο για οκτώ μαχαιριές.

Ο 49χρονος βρέθηκε ενώπιον εισαγγελέα, η οποία του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε ανακριτή όπου αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ενώπιον των αστυνομικών που τον συνέλαβαν ο κατηγορούμενος φέρεται πως παραδέχτηκε ότι έκανε το στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Κατά πληροφορίες. ο ίδιος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 49χρονος αποκάλυψε το φόνο της γυναίκας του, όταν το βράδυ της Κυριακής παραδόθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Τη σορό της 48χρονης συζύγου του , με την οποία έχουν έναν 20χρονο γιο, εντόπισε λίγο αργότερα πλήρωμα περιπολικού που μετέβη στην οικία τους. Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι ως όπλο του εγκλήματος, μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε το ζευγάρι.

Ο 49χρονος είχε ιστορικό σε ψυχιατρείο

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο κατηγορούμενος απολογήθηκε προανακριτικά ότι προέβη στο στυγερό έγκλημα επειδή πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Κατά πληροφορίες δε ο ίδιος έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές δομές. Το ζευγάρι είχε έναν γιο 20 χρονών, ανάφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τη δολοφονία αποκάλυψε ο 49χρονος, όταν γύρω στις 21:30 της Κυριακής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου, οι οποίοι εντόπισαν ένα κυνηγετικό μαχαίρι, που φέρεται να είναι το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (28-11-2021) στο κέντρο της πόλης 49χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, λίγο νωρίτερα, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα την 48χρονη ημεδαπή σύζυγό του, σε διαμέρισμα όπου διέμεναν στην περιοχή της Πολίχνης.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση του χώρου και κ. Ιατροδικαστής, ενώ κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share