Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Δεν θα έρθουν τα Χριστούγεννα στη Χαλκιδική - Η πανδημία "παγώνει" όλες τις εκδηλώσεις

Πήραν την απόφαση!

29 Νοεμβρίου 2021 16:10
Δεν θα έρθουν τα Χριστούγεννα στη Χαλκιδική - Η πανδημία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πανδημία στη χώρα μας έχει φτάσει στο κόκκινο, με τη μετάλλαξη "Όμικρον" να καραδοκεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των πέντε δημάρχων του νομού Χαλκιδικής, αποφασίστηκε από κοινού, η μη διεκπεραίωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων.

Σε σχετική δήλωση, οι δήμαρχοι Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος, Νέας Προποντίδας Εμμανουήλ Καρράς, Σιθωνίας Κυπαρρίσης Ντέμπλας και Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά αναφέρουν πως «με αίσθημα υψηλής κοινωνικής ευθύνης και μετά από έντονο προβληματισμό καταλήξαμε στην κοινή απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους δήμους αρμοδιότητάς μας.

χριστούγεννα-1

Δυστυχώς, αν και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, η έξαρση της πανδημίας δεν μας επιτρέπει να λάβουμε αποφάσεις παρασυρμένοι από συναισθηματισμούς. Οφείλουμε πάνω από όλα να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να προτάξουμε το γενικό καλό».

Προσθέτουν, επίσης, οι πέντε δήμαρχοι του νομού Χαλκιδικής στην κοινή δήλωσή τους πως «ωστόσο, αντιλαμβανόμενοι πλήρως την ψυχολογική ανάγκη μικρών και μεγάλων να ζήσουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα, θα προχωρήσουμε κανονικά στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό όλων των κοινοτήτων μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share