Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρόμος στην Βάρη: Εισέβαλαν στο σπίτι 48χρονης - Την ακινητοποίησαν με χρήση βίας για να την ληστέψουν

Οι τρεις επίδοξοι ληστές αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

29 Νοεμβρίου 2021 15:05
Τρόμος στην Βάρη: Εισέβαλαν στο σπίτι 48χρονης - Την ακινητοποίησαν με χρήση βίας για να την ληστέψουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν χθες (28/11) αργά το βράδυ σε σπίτι στην Βάρη, όπου ακινητοποίησαν με σωματική βία την 48χρονη ιδιοκτήτρια, με σκοπό να την ληστέψουν.

Παρόμοιο περιστατικό, με ομάδα έξι κουκουλοφόρων που επιτέθηκαν σε οδηγό ταξί, είχαμε πρόσφατα και στην Μεταμόρφωση.

Δεν βρήκαν όμως κάτι στο σπίτι και τράπηκαν σε φυγή άπρακτοι.

Η γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι ερεύνησαν την περιοχή, αλλά οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

ληστεσ-βαρη

Ληστεία στην Κηφισιά: Απείλησαν 20χρονο φοιτητή με στιλέτο και του άρπαξαν μετρητά από το ΑΤΜ

Toν απόλυτο τρόμο έζησε χθες βράδυ (28/11) ένας 20χρονος φοιτητής στην Κηφισιά, αφού έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή στιλέτου.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Mega, o νεαρός μόλις είχε κατέβει από τον Ηλεκτρικό και είχε καθίσει σε παγκάκι στη πλατεία Πλατάνων, περιμένοντας έναν φίλο του. Τότε τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι άνδρες.

αστυνομια-ληστεια

Ο ένας που κρατούσε στιλέτο τον ακινητοποίησε και του ζήτησε τα χρήματά του. Το θύμα του απάντησε ότι δεν έχει μετρητά μαζί του, με αποτέλεσμα ο δράστης να ψάξει την τσάντα του και να βρει την τραπεζική του κάρτα.

Απειλώντας τον με το μαχαίρι, τον οδήγησε μέχρι το ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και τον υποχρέωσε να πληκτρολογήσει το PIN και να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα, περίπου 230 ευρώ.

Ακολούθως οι δύο ληστές επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία, όμως οι κακοποιοί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share