Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου ζήτησε να της τρίψω τα γεννητικά όργανα!» Η 34χρονη είχε βιάσει κολπικά με δονητή την ίδια της τη μάνα!

Τι αναφέρει η δικογραφία

29 Νοεμβρίου 2021 14:29
Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μου ζήτησε να της τρίψω τα γεννητικά όργανα!» Η 34χρονη είχε βιάσει κολπικά με δονητή την ίδια της τη μάνα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις που προκαλούν αποτροπιασμό και οργή έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 34χρονη η οποία είχε απαγάγει την 10χρονη στη Θεσσαλονίκη, αφού της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες.

Δύο μέρες πριν καθίσει στο εδώλιο η γυναίκα που με τις φρικιαστικές της πράξεις σόκαρε το πανελλήνιο, αποκαλύπτεται ότι η δράστρια είχε βιάσει την ίδια της την μητέρα, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκύπτουν από την δικογραφία και την κατάθεση της ίδιας της μητέρας της 34χρονης η οποία κάνει λόγο για διεστραμμένη προσωπικότητα με προβληματική συμπεριφορά.

Η μητέρα της δράστριας η οποία είχε καταγγείλει στην αστυνομία την κόρη της προκαλεί φρίκη στην κατάθεσή της. Τα όσα περιγράφει, αποκαλύπτουν μια νοσηρή και επικίνδυνη προσωπικότητα: «Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε κολπικά με δονητή» ανέφερε στους αστυνομικούς και εξιστόρησε την φρίκη που έζησε:

«Μου ζήτησε να της τρίψω τα γεννητικά όργανα»

«Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή.

Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα» περιέγραψε και πρόσθεσε:

«Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς την χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100.

Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» ανέφερε η μητέρα της 34χρονης η οποία συμπλήρωσε ότι η κόρη της δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της, της είπε ότι δεν θέλει πια το παιδί της, ενώ ταυτόχρονα είχε συνάψει σχέση με έναν άντρα ο οποίος την συντηρούσε οικονομικά.

Για την απαγωγή του μικρού κοριτσιού, η ίδια ανέφερε: «Για την υπόθεση της 10χρονης δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη».

Τι αναφέρει η δικογραφία

Η 34χρονη φέρεται να είχε συχνές επαφές με τον φερόμενο ως συνεργό της επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, που της έδινε χρηματικά ποσά. Η δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία αναφέρει πως γνώριζε για την απαγωγή του παιδιού, παρείχε στην κατηγορουμένη ψυχική και υλική συνδρομή και πηγαινοερχόταν επανειλημμένως από το σπίτι του στην οικία της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η 34χρονη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το κορίτσι στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά ο επιχειρηματίας το γνώριζε και την στήριξε ψυχολογικά. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και η 34χρονη τον είχε πείσει πως είχε καλές προθέσεις. Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν όπλα.

Υποστηρίζει πως έχει μόνο για το ένα έχει άδεια και τα υπόλοιπα είναι συλλεκτικά κομμάτια και ισχυρίζεται πως είναι αθλητής σκοποβολής.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share