Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Τούμπα: Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ που υπέστη ανακοπή έξω από το γήπεδο

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά το επεισοδιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

29 Νοεμβρίου 2021 13:28
Σοκ στην Τούμπα: Νεκρός οπαδός του ΠΑΟΚ που υπέστη ανακοπή έξω από το γήπεδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία είχαμε χθες βράδυ (28/11) στην Θεσσαλονίκη, όταν έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ έχασε τη ζωή του οπαδός του "Δικεφάλου του Βορρά", που έπαθε ανακοπή καρδιάς.

τουμπα-γηπεδο-παοκ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος άνδρας μετά τη λήξη του επεισοδιακού ματς με τον Άρη, έπαθε ανακοπή έξω από το γήπεδο της Τούμπας, επί της οδού Διογένους.

Του έκαναν τεχνητή αναπνοή και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "Παπανικολάου", όπου δυστυχώς κατέληξε.

νεκροσ-οπαδος-παοκ

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από κορωνοϊό 46χρονος αρνητής και πατέρας τριών παιδιών - Δε δεχόταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Ένας 46χρονος από το Πλαγιάρι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Ο άνδρας φέρεται να ήταν γνωστός αρνητής στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να κόλλησε και αυτός και η σύζυγός του από συρροή κρουσμάτων σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Η οικογένεια έχει τρία παιδιά. Το διάστημα που ο άνδρας ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι του συγγενικού του περιβάλλοντος επικοινώνησε με τον οικογενειακό γιατρό, ο οποίος τον συμβούλεψε να μην πάει στο νοσοκομείο και του έδωσε αγωγή.

Ωστόσο όπως αναφέρει το thessnews, την περασμένη εβδομάδα η υγεία του επιδεινώθηκε και συγγενείς του κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όταν, όμως, το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι για να τον παραλάβει, ο 46χρονος αρνήθηκε τη μεταφορά και μάλιστα υπέγραψε ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφυγε. Τρεις με τέσσερις ημέρες αργότερα η κατάστασή του χειροτέρεψε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και τότε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ.

Για τέσσερις μέρες νοσηλεύθηκε σε ΜΑΦ και στη συνέχεια διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η σύζυγός του δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία του, καθώς και η ίδια νοσεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share