Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Εύβοια: Ηλικιωμένη απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι της

Η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο από πυρκαγιά

29 Νοεμβρίου 2021 12:35
Φρίκη στην Εύβοια: Ηλικιωμένη απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρικτό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο χωριό Πολιτικά της Εύβοιας, η οποία και εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας (29/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, στο σπίτι προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να εγκλωβιστεί και να βρει φρικτό θάνατο.

Θυμίζουμε τη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ηλικιωμένη.

φωτια-ευβοια

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική που έσβησε τη φωτιά, αλλά δυστυχώς η γυναίκα είχε εκπνεύσει.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνά κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Τραγωδία στα Ελληνοαλβανικά σύνορα: Νεκρή από πυρκαγιά στο σπίτι της 16χρονη με αναπηρία

Ένας 46χρονος από το Πλαγιάρι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Ο άνδρας φέρεται να ήταν γνωστός αρνητής στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος φέρεται να κόλλησε και αυτός και η σύζυγός του από συρροή κρουσμάτων σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Η οικογένεια έχει τρία παιδιά. Το διάστημα που ο άνδρας ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται.

Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι του συγγενικού του περιβάλλοντος επικοινώνησε με τον οικογενειακό γιατρό, ο οποίος τον συμβούλεψε να μην πάει στο νοσοκομείο και του έδωσε αγωγή.

πυροσβεστικη-φωτια-σπιτι

Ωστόσο όπως αναφέρει το thessnews, την περασμένη εβδομάδα η υγεία του επιδεινώθηκε και συγγενείς του κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όταν, όμως, το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι για να τον παραλάβει, ο 46χρονος αρνήθηκε τη μεταφορά και μάλιστα υπέγραψε ότι δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφυγε. Τρεις με τέσσερις ημέρες αργότερα η κατάστασή του χειροτέρεψε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και τότε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ.

Για τέσσερις μέρες νοσηλεύθηκε σε ΜΑΦ και στη συνέχεια διασωληνώθηκε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η σύζυγός του δεν μπόρεσε να πάει στην κηδεία του, καθώς και η ίδια νοσεί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share