Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή πέντε 15χρονοι που επιτέθηκαν σε πεζούς με ψεύτικο όπλο

Οι πέντε έφηβοι κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας

29 Νοεμβρίου 2021 10:59
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή πέντε 15χρονοι που επιτέθηκαν σε πεζούς με ψεύτικο όπλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμφθηκαν να απολογηθούν πέντε 15χρονοι, που συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν με ψεύτικο όπλο σε δύο πεζούς για να τους ληστέψουν.

Μάλιστα, όταν κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. ένας εξ αυτών «σημάδεψε» με το ίδιο όπλο αστυνομικούς της Ασφάλειας, που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο.

Σοκάρει, επίσης, για ακόμη μία φορά την κοινή γνώμη το άγριο έγκλημα στην συμπρωτεύουσα, όπου άνδρας έσφαξε με κυνηγετικό μαχαίρι 48χρονη γυναίκα.

αστυνομια-ληστεια-θεσσαλονικη

Όλα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (27/11), στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου και Νικ. Πλαστήρα, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθησαν οι πέντε ανήλικοι, ενώ ενημερώθηκαν και οι γονείς τους, που κλήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου- Ανάληψης.

Οι νεαροί φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς ότι προσποιήθηκαν την επίθεση με το ψεύτικο όπλο εναντίον των περαστικών για να την καταγράψουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και να «ανεβάσουν» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share