Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανζουρλισμός στα ΜΜΜ: Κλειστός ο Ηλεκτρικός από Φάληρο έως Αττική! Αναστέλλονται δρομολόγια στον Προαστιακό - Χάος στους δρόμους (photo-video)

Μεγάλη προσοχή!

29 Νοεμβρίου 2021 09:59
Πανζουρλισμός στα ΜΜΜ: Κλειστός ο Ηλεκτρικός από Φάληρο έως Αττική! Αναστέλλονται δρομολόγια στον Προαστιακό - Χάος στους δρόμους (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πανζουρλισμός στα ΜΜΜ: Με προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ), με το επιβατικό κοινό να ταλαιπωρείται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η ταλαιπωρία οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα στη σηματοδότηση στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο (ΗΣΑΠ) και η κίνηση των συρμών στη γραμμή 1 διεξάγεται μεταξύ των σταθμών Πειραιά-Φάληρο και Αττική-Κηφισιά.

Προαστιακός: Τα δρομολόγια που αναστέλλονται από σήμερα έως και τις 15 Δεκεμβρίου λόγω εργασιών

Όπως ανακοινωθηκε από την ΤΡΕΝΟΣΕ, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, θα εκτελούνται εργασίες αναβάθμισης στη σιδηροδρομική γραμμή, στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Συγκεκριμένα, λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται σε αναστολή λειτουργίας της απευθείας σύνδεσης του Προαστιακού από τον Πειραιά και την Αθήνα με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και της σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Ειδικότερα, θα κυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες στο τμήμα Αεροδρόμιο– Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο:

Τροποποιήσεις δρομολογίων Προαστικού

Διευκρινίζεται ότι, δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ανακοίνωσή της ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στην υποδομή.

Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και παραλιακή - Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε πολλούς κεντρικούς της Αθήνας, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, για μια ακόμα μέρα, εντοπίζεται στη λεωφόρο Κηφισού, με τα οχήματα να κινούνται αργά στο ρεύμα της ανόδου. Αυξημένη είναι η κίνηση και στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Καλύτερη η εικόνα στην κάθοδο.

Με καθυστερήσεις η ροή και στη Λεωφόρο Αθηνών (ύψος Σκαραμαγκά), όπου τμηματικά τα οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα.

Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και σε τμήματα της Κηφισίας.

Αυξημένη είναι η κίνηση τώρα και στη Φιλολάου, στην άνοδο της Μιχαλακοπούλου, καθώς και στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας.

Παράλληλα, προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού, σε μήκος 1.250 μ. εντός του Δήμου Χαϊδαρίου (από Ιερά Οδό μέχρι τον Δήμο Κορυδαλλού), συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακός, οι οποίοι με την ευκαιρία συζήτησαν για το προγραμματισμό και την ωρίμανση νέων έργων που θα ακολουθήσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share