Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Βόρεια Ελλάδα: Συνελλήφθη 56χρονος που διακινούσε ναρκωτικά - Του κατασχέθηκαν 1.000 ευρώ

Θα διακινούσε σχεδόν έξι κιλά κάνναβης

28 Νοεμβρίου 2021 14:36
Βόρεια Ελλάδα: Συνελλήφθη 56χρονος που διακινούσε ναρκωτικά - Του κατασχέθηκαν 1.000 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πολλές πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης είχε απλώσει τα "πλοκάμια" του ένας 56χρονος Έλληνας που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή, στη Τρίπολη συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών, που είχε μετατραπεί σε κινούμενο σούπερ μάρκετ.

Τελικά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς ήταν αυτοί που τον έβαλαν στο χέρι, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι Κιλκισιώτες αστυνομικοί εντόπισαν τα ίχνη του διακινητή στην Θεσσαλονίκη και έκαναν έρευνα σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε στην περιοχή της Τούμπας, όπου ανακάλυψαν έξι συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους πέντε κιλών και 703 γραμμαρίων. Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο και ποσό 1.000 ευρώ που βρήκαν στην κατοχή του.

κιλκις-1

Ο σκύλος βρήκε κοκαΐνη και κάνναβη στο αυτοκίνητο

Στο ύψος του κόμβου Βανιάνο στην Εγνατία οδό στήθηκε το βράδυ του Σαββάτου μπλόκο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας Ξάνθης, έπειτα από πληροφορίες για έναν Έλληνα που οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο και εμπλέκεται στην διακίνηση ναρκωτικών. Όταν τον εντόπισαν, τον σταμάτησαν και την έρευνα ανέλαβε ο εκπαιδευμένος σκύλος που είχαν μαζί τους.

Ο τετράποδος ανιχνευτής ξετρύπωσε μέσα στο όχημα και στην κατοχή του υπόπτου ποσότητα κοκαΐνης βάρους 22,6 γραμμαρίων και δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 3,3 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, ερεύνησε και το σπίτι του, όπου ανακάλυψε άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,8 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο, τα χρήματα και ένα κινητό που είχε πάνω του ο δράστης κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης κατηγούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share