Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Προσοχή! Καμπανάκι Αρναούτογλου για επικίνδυνη εμμονή του καιρού - Έρχονται παγεροί άνεμοι και «βουτιά» της θερμοκρασίας (Video)

Πότε θα βελτιωθεί ο καιρός

26 Νοεμβρίου 2021 20:09
Προσοχή! Καμπανάκι Αρναούτογλου για επικίνδυνη εμμονή του καιρού - Έρχονται παγεροί άνεμοι και «βουτιά» της θερμοκρασίας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για επικίνδυνη εμμονή του καιρού με ισχυρές βροχοπτώσεις, ικανές να προκαλέσουν ακόμα και πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις στη δυτική Ελλάδα, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου. Ενώ, ένας άνδρας παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η ξαφνική βροχόπτωση και ανασύρθηκε νεκρός στην περιοχή Βρανά Βαρθολομιού στην Ηλεία.

Ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως θα υπάρχει εμμονή του καιρού με βροχοπτώσεις ισχυρές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα έως και το βράδυ της Δευτέρας.

Όσο για την υπόλοιπη χώρα, αξίζει να σημειωθεί πως από το βράδυ της Δευτέρας, αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα πυκνές χιονοπτώσεις να σημειώνονται έως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης και σε χαμηλότερα υψόμετρα, ίσως και λίγο κάτω από τα 1.000 μέτρα, στη βόρεια χώρα.

Στην Αττική θα ξεκινήσουν τοπικές βροχές το απόγευμα οι οποίες θα ενταθούν το βράδυ του Σάββατου. Το πρωί της Κυριακής και πάλι άστατος καιρός και τοπικές βροχές στη δυτική Ελλάδα ενώ μετά το μεσημέρι θα ενταθούν και πάλι και θα μετακινηθούν λίγος προς τα ανατολικά. Και τη Δευτέρα, η δυτική Ελλάδα στο επίκεντρο της κακοκαιρίας. Κάποια χιόνια θα πυκνώσουν στα βόρεια της Ηπείρου ενώ την Τρίτη δεν αποκλείεται να χιονίσει σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share