Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αίσιο τέλος στο "θρίλερ": Βρέθηκε ο 35χρονος αγνοούμενος από την Αθήνα - Η κατάσταση της υγείας του

Τέλος καλό όλα καλά, μετά και την ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού"

26 Νοεμβρίου 2021 16:57
Αίσιο τέλος στο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του Αναστάσιου Σαπουρίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 17 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, ο 35χρονος αγνοούμενος βρέθηκε στην Αθήνα και είναι καλά στην υγεία του.

Σας θυμίζουμε την υπόθεση με ακόμη έναν αγνοούμενο άνδρα που έψαχνε επί καιρό η Αγγελική Νικολούλη και βρέθηκε ζωντανός.

αστυνομια-εξαφανιση

Αναλυτικά, η ανακοίνωση “Του Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Η περιπέτεια του Σαπουρίδη Αναστάσιου, 35 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Σαπουρίδης Αναστάσιος βρέθηκε στην περιοχή της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Σαπουρίδη Αναστάσιο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Παιδάκι μόλις 1,5 έτους περιπλανιόταν μόνο του στους δρόμους – Το βρήκαν δύο 14χρονα

Ένα παιδί μόλις 1,5 έτους βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους του Αλίμου. Το παιδί εντόπισαν δύο 14χρονα και αποφάσισαν να το μεταφέρουν στο παιδικό κομμωτήριο της γειτονιάς, καθώς γνώριζαν την ιδιοκτήτρια, Ελισάβετ Μακρή.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως η περιπέτεια του μικρού παιδιού είχε αίσιο τέλος, καθώς η μητέρα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα στον Άλιμο.

«Μετά από μια ώρα και ενώ βάλαμε ανθρώπους να ψάχνουν, βρέθηκε η μητέρα του παιδιού σε άσχημη κατάσταση, αφού το έψαχνε. Είναι Ιρακινή και το σπίτι της απείχε μόλις 150 μέτρα».

Η μητέρα φέρεται να είχε αφήσει το παιδί να παίζει με τα αδέλφια του στην αυλή, όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Η κομμώτρια που πήρε στην αγκαλιά της το μικρό παιδί, είπε πως ειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» από το οποίο δόθηκαν σαφείς οδηγίες. «Του δώσαμε μόνο νεράκι», είπε η κ. Μάκρη συμπληρώνοντας: «Δεν είδαμε ανθρώπους να ψάχνουν, γι’ αυτό το πήρα στο κομμωτήριο, επειδή έκανε κρύο. Ευτυχώς που το βρήκαν τα 14χρονα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share