Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άγιος Νικόλαος: Χορήγησαν καταλάθος πενταπλή δόση του εμβολίου σε γυναίκα!

Η γυναίκα νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους

26 Νοεμβρίου 2021 14:33
Άγιος Νικόλαος: Χορήγησαν καταλάθος πενταπλή δόση του εμβολίου σε γυναίκα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ένα ασυνήθιστο περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού μίας γυναίκας.

Θυμίζουμε τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 60χρονου δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του.

δοση-εμβολιου-κρητη

Η νεαρή γυναίκα, πήγε σήμερα (25/11) στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, προκειμένου να κάνει την αναμνηστική (3η) δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το anatolh.com, ο νοσηλευτής της χορήγησε πενταπλή δόση, προφανώς από λάθος εκτίμηση.

εμβολιασμοι-κορονοιοσ

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

60χρονος πέθανε δυο ώρες μετά τον εμβολιασμό του

Ένας 60χρονος από το Σκούταρι στις Σέρρες έχασε χθες το μεσημέρι τη ζωή του, δύο ώρες μετά τον εμβολιασμό του.

Ο άτυχος άντρας είχε εμβολιαστεί μέσω του προγράμματος «εμβολιασμός κατ΄ οίκον».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άτυχος άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά οι διασώστες όταν έφτασαν εκεί δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια και διαπίστωσαν τον θάνατο του.

δοση-εμβολιου-αγιοσ-νικολαοσ

Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή αποδίδει τον θάνατο του σε αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο προήλθε από χρόνια καρδιακά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε εμβολές ή ίχνη αλλεργικού σοκ που θα δικαιολογούσαν τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ.
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share