Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χιονιάς... εξπρές στην Ελλάδα: Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου

Προσοχή σε όλες τις περιοχές της χώρας

26 Νοεμβρίου 2021 12:23
Χιονιάς... εξπρές στην Ελλάδα: Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί άπαντες με απανωτές αναρτήσεις του για τις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν στην χώρα μας τις επόμενες μέρες.

Ο γνωστός μετεωρολόγος έκανε εκτίμηση μέχρι και για χιόνια σε πιο ορεινά σημεία, ζητώντας την προσοχή όλων, με τον Γιάννη Καλλιάνο επίσης να «χτυπά» καμπανάκι.

Οι εξελίξεις του καιρού τις επόμενες μέρες

Στην ανάρτηση της Τετάρτης (24/11) ανέφερε τα εξής: «Πανευρωπαϊκό "Καιρικό Καρουζέλ" θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες, με την πρώτη επεκτατική κίνηση του χειμώνα σε πολλές περιοχές αρχικά των δυτικών, κεντρικών και βορείων τμημάτων της!!

Αντίθετα στη χώρα μας από το ξημέρωμα της ερχόμενης Παρασκευής και μετά, πολυήμερη θα ειναι η παρουσία πολύ ισχυρών κατά διαστήματα νοτιάδων με βροχές κατα περιόδους στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τα εντονότερα καθώς και τα πιο συνεχή φαινόμενα να οδεύουν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα όπου δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα, ενώ θα ευνοηθεί και η μεταφορά αφρικάνικης σκόνης σε συγκεκριμένες περιοχές...

Από την ερχόμενη Δευτέρα όμως θα υπάρξουν χειμωνιάτικες...πινελιές κατά τόπους και στην Ελλάδα».

Πανευρωπαϊκό "Καιρικό Καρουζέλ" θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες,...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Wednesday, November 24, 2021

Λίγες ώρες αργότερα έλεγε: «Παρασκευή: Προσοχή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσσότερες περιοχές της χώρας !!!

Kαλό θα είναι οι οδηγοί που θα πρέπει να κινηθούν την Παρασκευή το πρωί στην Ε.Ο Καστοριάς - Φλωρίνης (μέσω Βιτσίου αλλά και μέσω Πισοδερίου) να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς αναμένεται πυκνή χιονόπτωση πάνω από τα 1000-1100 μέτρα στην περιοχή καθώς και στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο του Δ. Φλώρινας, και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Πρεσπών μέχρι περίπου λίγο πριν το μεσημέρι, ενώ κακοκαιρία θα επικρατήσει στην υπολοιπη χώρα με βροχές και πρόσκαιρα θυελλώδεις νοτιάδες!

Λεπτομέρειες για τις περιοχές οπου αναμένονται επίσης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και σε ποια υψόμετρα καθώς και έντονα φαινόμενα στα αναλυτικά δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 & 22:45!

Πανευρωπαϊκό "Καιρικό Καρουζέλ" θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες, με την πρώτη επεκτατική κίνηση του χειμώνα σε πολλές περιοχές αρχικά των δυτικών, κεντρικών και βορείων τμημάτων της».

Παρασκευή: Προσοχή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσσότερες περιοχές της χώρας !!! Kαλό θα είναι οι οδηγοί που θα πρέπει να...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, November 25, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share