Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021

Τροχαίο με σχολικό στην Θεσσαλονίκη: Γιατρός περνούσε τυχαία και πρόσφερε βοήθεια στους μαθητές! (video)

Η διευθύντρια του σχολείου διαβεβαίωσε ότι τα παιδιά είναι όλα καλά στην υγεία τους

25 Νοεμβρίου 2021 22:03
Τροχαίο με σχολικό στην Θεσσαλονίκη: Γιατρός περνούσε τυχαία και πρόσφερε βοήθεια στους μαθητές! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το τροχαίο με το σχολικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) στην Θεσσαλονίκη, μίλησε στον ΑΝΤ1, η διευθύντρια του σχολείου, Βέτα Γεωργιαδου, τονίζοντας ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

«Τα παιδιά είναι καλά. Πήγανε στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Φύγανε όλα εκτός από δύο που παρέμειναν για περαιτέρω διερεύνηση. Σήμερα που μίλησα με τους γονείς και αυτά είναι καλά» ανέφερε η κα. Γεωργιάδου.

σχολικο-τροχαιο

«Οι γονείς είναι ήρεμοι. Τα παιδιά ήρθαν σήμερα στο σχολείο. Στο σχολικό τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας και γι’ αυτό η κατάσταση των παιδιών είναι καλή» συμπλήρωσε.

Τροχαίο με σχολικό: Γιατρός περνούσε από το σημείο και βοήθησε τα παιδιά
Η παρέμβαση μίας γιατρού που έτυχε να περνάει από το σημείο, αποδείχθηκε πολύτιμη για τους μαθητές που επέβαιναν στο σχολικό. Σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, η γιατρός βοήθησε τα μικρά παιδιά να κατέβουν από το λεωφορείο και τους παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

θεσσαλονικη-σχολικο-τροχαιο

«Εμείς εκείνη την ώρα περνούσαμε και είχε γίνει ήδη το τροχαίο. Ο οδηγός μαζί με τον συνοδό έβγαζαν τα παιδιά έξω. Σταματήσαμε να βοηθήσουμε. Σταμάτησε και μία κυρία που ήταν γιατρός. Έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα από το σημείο και βοήθησε τα παιδιά. Ένα παιδί είχε χτυπήσει στο κεφάλι του. Βοήθησε και τον κύριο» ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share