Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σπαρακτικό!: Η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου που αγκαλιάζει τον... (video)

Συγκινητική στιγμή!

25 Νοεμβρίου 2021 15:33
Σπαρακτικό!: Η εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου που αγκαλιάζει τον... (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην εκστρατεία “Γίνε Άνθρωπος” που διοργανώθηκε με στόχο την πρόληψη αλλά και την εξάλειψη κάθε μορφής έμφυλης βίας, έπειτα από την έξαρση των γυναικοκτονιών τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.

παλιοσπύρου-1


Στην εκδήλωση βρέθηκαν οι γονείς της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της. Το παρών έδωσε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αγκάλιασε την αδελφή και τον πατέρα της άτυχης 26χρονης ενώ τα λόγια της μητέρας της Γαρυφαλλιάς “ράγισαν” καρδιές.

“Ήταν ένα ανέμελο βράδυ του καλοκαιριού. 16 Ιουλίου του 2021. Λίγο μετά τις 10 χτυπάει το τηλέφωνό μου. Βλέπω έναν άγνωστο αριθμό. Θήρα γράφει. Αμέσως καρδιοχτυπώ. Είναι το παιδί μου εκεί σκέφτομαι. Απαντώ. Από το λιμενικό Φολεγάνδρου σας καλώ, μου λέει ένας κύριος. Σκέφτομαι αυτό που θα σκεφτόταν ο κάθε γονιός, ότι έχασε το κινητό της, τα χρήματά της, ίσως και να χτύπησε το πόδι της. Κάτι τέτοιο ελπίζω. Αλλά πάλι καρδιοχτυπώ. Απέναντι στο ακουστικό είναι μία τρεμάμενη φωνή που μου λέει ‘είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι η Γαρυφαλλιά σας δεν είναι εν ζωή’” ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share