Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση Σάκη Αρναούτογλου: Χιόνια από το πρωί της Παρασκευής στην... !

Καμπανάκι από τον γνωστό μετεωρολόγο!

25 Νοεμβρίου 2021 11:41
Έκτακτη ανακοίνωση Σάκη Αρναούτογλου: Χιόνια από το πρωί της Παρασκευής στην... !
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καιρός: Χιόνια αναμένονται από το πρωί της Παρασκευής σε περιοχές της χώρας και ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσα από την σελίδα του στο Facebook, προειδοποιεί!

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμά του:

Παρασκευή: Προσοχή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσότερες περιοχές της χώρας !!!

Kαλό θα είναι οι οδηγοί που θα πρέπει να κινηθούν την Παρασκευή το πρωί στην Ε.Ο Καστοριάς - Φλωρίνης (μέσω Βιτσίου αλλά και μέσω Πισοδερίου) να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς αναμένεται πυκνή χιονόπτωση πάνω από τα 1000-1100 μέτρα στην περιοχή μέχρι περίπου λίγο πριν το μεσημέρι, ενώ κακοκαιρία θα επικρατήσει στην υπολοιπη χώρα με βροχές και πρόσκαιρα θυελλώδεις νοτιάδες!

Λεπτομέρειες για τις περιοχές οπου αναμένονται επίσης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις και σε ποια υψόμετρα καθώς και έντονα φαινόμενα στα αναλυτικά δελτία καιρού της ΕΡΤ3 στις 16:45 & 22:45!

Πανευρωπαϊκό "Καιρικό Καρουζέλ" θα φέρει τα πάνω κάτω στις καιρικές συνθήκες της γηραιάς ηπείρου τις επόμενες ημέρες, με την πρώτη επεκτατική κίνηση του χειμώνα σε πολλές περιοχές αρχικά των δυτικών, κεντρικών και βορείων τμημάτων της!!

Για να μη χάνετε τον...καιρό σας

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

Παρασκευή: Προσοχή, κακοκαιρία εξπρές στις περισσσότερες περιοχές της χώρας !!! Kαλό θα είναι οι οδηγοί που θα πρέπει να...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, November 25, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share