Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταγγελία-σοκ στον Άλιμο: Διευθυντής σχολείου δεν άναβε τη θέρμανση - Είχαν ξεπαγιάσει οι μαθητές

Θεωρούσε προσβλητικό να ασχολείται ένας εκπαιδευτικός με αυτά τα θέματα

25 Νοεμβρίου 2021 08:08
Καταγγελία-σοκ στον Άλιμο: Διευθυντής σχολείου δεν άναβε τη θέρμανση - Είχαν ξεπαγιάσει οι μαθητές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως διευθυντής σχολείου στον Άλιμο κρατούσε κλειστή τη θέρμανση του κτιρίου, καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ήταν υποτιμητικό για έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με τέτοιου είδους θέματα.

Την απαράδεκτη είδηση γνωστοποίησε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο οποίος τόνισε πως θα είναι σε εγρήγορση για να μην ξαναπαγώσουν τα παιδιά αλλά και οι εκπαιδευτικοί.

Άλιμος σχολείο θέρμανση

Δείτε την ανάρτησή του:

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την θέρμανση στο σχολείο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να κάνουν μάθημα στο κρύο και να ταλαιπωρούνται.

Γιατί; Επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι "προσβλητικό" και "μειωτικό" για έναν διευθυντή ή έναν εκπαιδευτικό να ασχολείται με την θέρμανση του Σχολείου! Δεν προβλέπεται, λέει, στα καθήκοντά τους...

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κανέναν παρόμοιο ισχυρισμό από κανέναν εκπαιδευτικό ή διευθυντή, ούτε από τον Άλιμο, ούτε από ολόκληρη την Ελλάδα. Το ακούσαμε, όμως, δυστυχώς και αυτό...

Διαπιστώνοντας σήμερα ποιά είναι η κατάσταση, ο Δήμος μας παρενέβη, άναψε την θέρμανση και το σχολείο αύριο θα υποδεχτεί, ζεστό και ασφαλές, τους μαθητές.

Θα έχουμε, επίσης, τον νου μας, για να μην ξαναπαγώσουν παιδιά και εκπαιδευτικοί, αφού ο επικεφαλής του Σχολείου αρνείται να ασχοληθεί με τέτοια "υποτιμητικά" για το κύρος του ζητήματα.

Αντί για πολλά άλλα, και πέρα από τις ευθύνες που πρέπει να αναζητηθούν, δύο μόνο λέξεις μου έρχονται στον νου και ας τις ακούσουν καλά οι αρμόδιοι: ΝΤΡΟΠΗ!! και ΚΑΤΑΝΤΙΑ....»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ Εδώ και μία εβδομάδα, Διευθυντής σχολικής μονάδας στον Άλιμο κρατούσε κλειστή την...

Posted by Ανδρέας Κονδύλης on Wednesday, November 24, 2021
 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share