Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καμπανάκι» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Από αύριο το βράδυ και μετά...

Προειδοποίηση από το μετεωρολόγο

24 Νοεμβρίου 2021 21:51
«Καμπανάκι» από τον Γιάννη Καλλιάνο: Από αύριο το βράδυ και μετά...
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το δικό του «καμπανάκι» χτυπά ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες, που θα επικρατήσουν την Πέμπτη (25/11) στην χώρα.

Συγκεκριμένα, αίθριος θα είναι ο καιρός με παροδικές νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τμήματα, και αρκετά πυκνές στα ανατολικά και βόρεια τμήματα, αλλά και στις περισσότερες κεντρικές και νότιες περιοχές του Αιγαίου.

Θα βρέξει τοπικά, ασθενώς έως και μέτριας έντασης βροχοπτωσεις, κυρίως στην βόρεια Κρήτη, καθώς και σε περιοχές των Δωδεκανήσων, από τη Ρόδο μέχρι και το Καστελλόριζο.

Τι θα συμβεί από το βράδυ της Πέμπτης

Από το βράδυ της Πέμπτης, θα έχουμε έναρξη της κακοκαιρίας της Παρασκευής (26/11), που θα βρέχει σχεδόν σε όλη τη χώρα, με τον Σάκη Αρναούτογλου επίσης να προειδοποιεί. Θα ξεκινήσει να βρέχει σε περιοχές των Επτανήσων.

Θερμοκρασιακά, στους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά ηπειρωτικά, στους 11 με 14 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια, στους 14 με 20 στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά και νότια νησιωτικά τμήματα.

Οι άνεμοι ενισχυμένοι στο Ιόνιο εντάσεως έως και 7-8 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο νοτιάδες έως και 6 μποφόρ.

Στην Αττική, παροδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία από 9 έως και 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, παρόμοιο σκηνικό με παροδικές νεφώσεις και την θερμοκρασία από 8 έως και 12 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share