Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αχαΐα: Ζευγάρι "ξάφρισε" 17 σπίτια σε ενάμιση χρόνο – Απειλούσαν και εκβίαζαν φύλακα

Πάνω από 40.000 ευρώ η αξία όσων είχε κλέψει το ανδρόγυνο

24 Νοεμβρίου 2021 13:50
Αχαΐα: Ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Μπόνι και Κλάιντ" θυμίζει η είδηση πως ένα ανδρόγυνο στην ανατολική Αιγιάλεια του νομού Αχαΐας είχε διαπράξει τουλάχιστον 17 κλοπές, με την αξία των όσων έκλεψαν να αγγίζει τις 42.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως κατάφερε 45χρονος στην Λαμία να κλέψει κινητό, ενώ δικαζόταν για... κλοπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», το ζευγάρι κατοικούσε στα Ζαχλωρίτικα από τον περασμένο Μάιο μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου αυτού του έτους και εφορμούσε σε περιοχές της ευρύτερης περιφέρειας.

κλοπεσ-αστυνομια

Στο στόχαστρο τους, όπως γράφει το Pelop.gr, είχαν μπει σπίτια σε Διακοπτό, Ελαιώνα, Αχλαδιά, Ζαχλωρίτικα και Βαγιανέικα. Τα «άνοιγαν» κλέβοντας κοσμήματα, χρήματα, γεωργικά εργαλεία και ηλεκτρικές συσκευές συνολικής αξίας 41.870 ευρώ. Η λεία που απέσπασαν μόνο από δυο «χτυπήματα», σε αποθήκη ξενοδοχείου στο Ελαιώνα και εξοχική κατοικία στο Διακοπτό, ανέρχεται στις 17.000 ευρώ!.

αστυνομια-ζευγαρι-κλοπεσ

Απειλούσαν φύλακα να μην τους αποκαλύψει

Σε μια περίπτωση, οπότε οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον φύλακα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης που έφθασε σε εξοχικό, όταν ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός, δεν δίστασαν να τον απειλήσουν λέγοντας του ότι θα κάνουν κακό στο παιδί του(!) και παράλληλα του πετούσαν διάφορα αντικείμενα προκειμένου να μην τους προσεγγίσει.

κλοπεσ-ληστειεσ-ανδρογυνο

Σε θύμα κλοπής, από τον οποίο είχαν αφαιρέσει εργαλεία 15.000 ευρώ, ζητούσαν «λύτρα» για την επιστροφή των κλοπιμαίων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share