Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ζωγράφου: Εικόνα με τούφες μαλλιών μετά το ξύλο 16χρονης με συμμαθήτριες - Τι καταγγέλλει η μητέρα

Όλα έγιναν «για μια θέση στο θρανίο»

23 Νοεμβρίου 2021 17:28
Ζωγράφου: Εικόνα με τούφες μαλλιών μετά το ξύλο 16χρονης με συμμαθήτριες - Τι καταγγέλλει η μητέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της 16χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθήτριές της στο 1ο ΕΠΑΛ Ζωγράφου, περιέγραψε τα όσα της είπε η κόρη της λίγο μετά το περιστατικό αλλά και πώς αναγκάστηκε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύθηκε για δύο ημέρες.

Μιλώντας στον Alpha, η μητέρα της κοπέλας ανέφερε ότι το κορίτσι ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση όταν την πήρε τηλέφωνο.

«Μου είπε ότι την χτύπησαν, της έσπασαν τα γυαλιά, της πέταξαν καφέδες. Μίλησα με τον διευθυντή του σχολείου και λογομαχήσαμε. Μετά αποφάσισα να πάω στο σχολείο, βρεθήκαμε με τον διευθυντή και είπαμε να λήξει εκεί το θέμα. Ωστόσο η κόρη μου άρχισε να νιώθει ναυτία, την πήγαμε στο νοσοκομείο, της κάνανε εισαγωγή με μικρό αιμάτωμα και διάσειση στο κεφάλι. Της βάλανε ορό».

Συνεχίζοντας, η μητέρα δηλώνει ότι αποφάσισε με την κόρη της να προχωρήσουν σε καταγγελία, δίνοντας κατάθεση στην αστυνομία.

Όσο για το περιστατικό καθ' αυτό, ανέφερε ότι ένας καθηγητής άκουσε την φασαρία και κατέβηκε να δει τι γίνεται. «Τις βρήκε να τσακώνονται και σταμάτησε τον καβγά», λέει η μητέρα.

Φωτογραφία - ντοκουμέντο

Στην εκπομπή «TLIVE» του Alpha παρουσιάστηκε και μία φωτογραφία - ντοκουμέντο που τράβηξαν μαθητές, λίγο μετά το επεισόδιο.

Σε αυτήν, φαίνονται οι τούφες από μαλλιά μίας από τις κοπέλες που φέρεται να ήταν στην ομάδα που επιτέθηκε στην 16χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μαρτυρίες συμμαθητών των κοριτσιών δίνουν διαφορετικές εκδοχές για το ποια «πλευρά» ευθύνεται για το επεισόδιο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την καταγγελία, το 16χρονο κορίτσι διαπληκτίστηκε με συμμαθήτριά της με αφορμή τη θέση που καθόταν στην αίθουσα του σχολείου.
Η μαθήτρια στη συνέχεια, πήγε στην τουαλέτα.

Βγαίνοντας, την πλησίασε η συμμαθήτρια με την οποία είχε τσακωθεί, η οποία ήταν μαζί με άλλα πέντε ανήλικα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της έκοψαν τον δρόμο και της πέταξαν στο κεφάλι ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ για να ακολουθήσει ο άγριος ξυλοδαρμός της, όπως κατήγγειλε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share