Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024

«Καρφιά» Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Σερβετάλη: «Αφήνει άνεργους συναδέλφους επειδή δεν περνά το δικό του;»

Ο ηθοποιός δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένο κοινό

23 Νοεμβρίου 2021 15:48
«Καρφιά» Άδωνι Γεωργιάδη εναντίον Σερβετάλη: «Αφήνει άνεργους συναδέλφους επειδή δεν περνά το δικό του;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απόφαση που έλαβε ο Άρης Σερβετάλης να μην συνεχίσει στην παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο αντιδρώντας ουσιαστικά στον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, σχολιάστηκε και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης κοινοποίησε την άποψη της ηθοποιού Φαίης Κοκκινοπούλου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε εκείνους που θα χάσουν τη δουλειά τους από αυτή την απόφαση, και στάθηκε και ο ίδιος σε όλους όσοι μένουν άνεργοι.

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί... οκ. Διαφωνεί με μία κυβερνητική απόφαση... οκ. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα...» έγραψε χαρακτηριστικά στο twiter o κ. Γεωργιάδης.

Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει σε παράγοντες της παράστασης ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τον οποιονδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και είχε προειδοποιήσει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους.

Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα, η Φαίη Κοκκινοπούλου κατέκρινε την κίνησή του να αποχωρήσει από την παράσταση, καυτηριάζοντας την απόφασή του, την ώρα που πολλοί συνάδελφοί τους κι όχι μόνο, μαστίζονται από την ανεργία. Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση και με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, επέκρινε τη στάση του συναδέλφου της και μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι». Επιπλέον, η ηθοποιός γράφει πως ο Αρης Σερβετάλης ήταν ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα στα 20 άτομα που εργάζονταν στην παράσταση «Ρινόκερος»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share