Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Νίκαια: «Είμαι νεκροθάφτης ψυχών» - Ξεσπά ο πατέρας της 6χρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Ιούλιο (Video)

Η γυναίκα του απέβαλε μέρες μετά το τροχαίο

23 Νοεμβρίου 2021 14:27
Τραγωδία στη Νίκαια: «Είμαι νεκροθάφτης ψυχών» - Ξεσπά ο πατέρας της 6χρονης που παρασύρθηκε από φορτηγό τον Ιούλιο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 8 Ιουλίου του 2021 ένα τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η 6χρονη Παναγιώτα, περνώντας τη διάβαση πεζών μαζί με τη θεία της στην Πέτρου Ράλλη παρασύρθηκε από φορτηγό και έχασε τη ζωή της.

Τέσσερις μήνες μετά, ο πατέρας της άτυχης 6χρονης που «έσβησε» στην άσφαλτο σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανήμερα των γενεθλίων της κόρης του. «Από εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Τώρα είναι μόνο σκοτάδι. Eίμαι νεκροθάφτης ψυχών. Έχω όλους τους πόνους μέσα μου. Αυτό το παιδί το περίμενα 14 χρόνια. Με το που ήρθε αυτό το πλάσμα στη ζωή αναστηθήκαμε».

Η μητέρα της Παναγιώτας ήταν έγκυος - Λίγες μέρες μετά τον θάνατό της 6χρονης απέβαλε

Ο πατέρας της 6χρονης έχει βιώσει πολλές απώλειες, καθώς πριν χάσει τη μονάκριβή του είχε χάσει τον αδερφό του από καρκίνο αλλά και τη μητέρα του. Ο ίδιος δηλώνει πως νιώθει σαν να είναι «νεκροθάφτης ψυχών», ενώ αποκαλύπτει πως η σύζυγός του ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε η 6χρονη και δεν το γνώριζε. Δυστυχώς, λίγες μέρες μετά απέβαλε.

Το τραγικό γεγονός συνέβη λίγα λεπτά αφού η 6χρονη μαζί με την ξαδέρφη και τη θεία της επέστρεφαν από τη θάλασσα. Είχαν μόλις κατέβει από το πούλμαν και αποφάσισαν να διασχίσουν τη διάβαση πεζών, όταν ένα φορτηγό δε σταμάτησε και παρέσυρε την μικρή Παναγιώτα. Ο οδηγός ισχυρίζεται πως δεν είδε το παιδί.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο η σύζυγος μου, ούρλιαζε και μου είπε ότι το κορίτσι μας σκοτώθηκε. Δεν ήξερα τι μου λέει και πώς να αντιδράσω. Ανεβαίνω στην Πέτρου Ράλλη χωρίς να ξέρω πού έχει γίνει το συμβάν. Στο ύψος του Κρατικού βλέπω ένα ασθενοφόρο και λέω ότι το παιδί μου είναι μέσα. Παίρνω την σύζυγο και πάμε στο συμβάν. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ που τους έβλεπα να κλαίνε και πέσανε πάνω μου. Εκεί κατάλαβα ότι το παιδί μου είναι νεκρό».

Είχε κακό προαίσθημα ο πατέρας - Δεν ήθελε να πάει η 6χρονη για μπάνιο στη θάλασσα

Ο πατέρας της προκαλεί ανατριχίλα λέγοντας πως την προηγούμενη μέρα είχε κακό προαίσθημα και δεν ήθελε η μικρή του να πάει για μπάνιο στη θάλασσα: «Η διαίσθηση του πατέρα. Είχα βάρος μέσα μου. Ένιωθα μέσα μου κάτι κακό. Προσπαθούσα να πείσω τη σύζυγό μου να μην πάει. Πήγε και ψώνισε μαγιό, παντοφλίτσες και δεν ήμουν χαρούμενος. Το βράδυ ήμασταν στο μπαλκόνι και μου λέει: "Μπαμπά μου λείπει ο θείος μου". Την φίλησα και δεν πίστευα ότι θα την χάσω. Όταν χάνεις το παιδί σου πεθαίνεις και εσύ μαζί».

Ο πατέρας της μικρής Παναγιώτας φορά στο χέρι του ένα ροζ βραχιόλι της για να παίρνει δύναμη και αποκάλυψε πως πολλοί που δεν γνωρίζουν τον κοροϊδεύουν για αυτό που φοράει: «Οι άνθρωποι είναι περίεργοι δεν ξέρουν τι κουβαλάς».

«Εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει να βρω δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού μου. Εδώ υπάρχουν ευθύνες. Έχω μέσα μου πολύ θυμό, πολλή οργή. Ο οδηγός πρέπει να πει συγγνώμη στο παιδί μου που του στέρησε το μέλλον της» δηλώνει καταλήγωντας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share