Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οργισμένη ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Οι φούσκες σας δε μπορούν να σταματήσουν το άρμα μάχης...»

«Το αφήγημα σας τελειώνει»

23 Νοεμβρίου 2021 11:51
Οργισμένη ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Οι φούσκες σας δε μπορούν να σταματήσουν το άρμα μάχης...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ… Ναι είναι ο παππούς μας, ο αδερφος μας, ο θείος μας, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ο λαός μας που τον ξεφτιλίζετε κωλόπαιδα του Harvard με τους αυτοσχεδιασμούς σας μέσα στα βοσκοτόπια. Εάν εσείς μιλάτε αγγλικά του κώλου (οι περισσότεροι) εκείνος μιλάει άπταιστα τη γλώσσα της ανθρωπιάς και της αλήθειας. Τώρα λοιπόν που το αφήγημα σας τελειώνει γιατί οι φούσκες σας δε μπορούν να σταματήσουν το άρμα μάχης της πανδημίας γι αυτόν τον ωραίο έλληνα θα λογοδοτήσετε. Θα γίνει ο εφιάλτης σας και η εικόνα του θα βρίσκεται μπροστά σας.Θα φροντίσουμε οι υπόλοιποι γι αυτό. #Zougla.gr». Παράλληλα, χαμός είχε επικρατήσει με μία ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram για τα νέα μέτρα.

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έτσι είναι. Εάν τον πρήζετε όλη μέρα δε φοράτε μάσκα, δεν κάνετε όλα τα εμβόλια σας, δεν ενημερώνεστε απο τον ΣΚΑΙ και δεν αγαπάτε την Παγώνη έχει κι άλλες επιλογές. Βλέπει NETFLIX και σας γράφει κανονικά. Αφήστε που κλέβει ιδέες απο το casa de papel! Σκίστους Κούλη!». Παράλληλα, δείτε το μήνυμά του στο twitter για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τις δόσεις...

Δείτε την ανάρτησή του:

Χαμός με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό, εμβόλιο και... χάραγμα

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Μία τοποθετήση που ήδη προκάλεσε συζητήσεις στα social media, σχετικά με τα εμβόλια και τον κορωνοϊό έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media. Παράλληλα, δείτε ένα παλαιότερο tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον κορωνοϊό που σόκαρε την Ελλάδα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω ανάρτησης στο Twitter παρουσίασε το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» και το... έκραξε δημοσίως σχετικά με όσα γράφει για το εμβόλιο και την έβδομη δόση!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share