Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κολωνάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας - Η στιγμή που την παραλαμβάνει το ΕΚΑΒ (Video)

Η πρώτη διάγνωση που έκανε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ

23 Νοεμβρίου 2021 08:29
Κολωνάκι: Σε κρίσιμη κατάσταση 13χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας - Η στιγμή που την παραλαμβάνει το ΕΚΑΒ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύεται η 13χρονη που έπεσε τη Δευτέρα το απόγευμα υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σπευσίππου, στο Κολωνάκι, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 13χρονη διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και εισήχθη στη ΜΕΘ. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, την πτώση του κοριτσιού ανέκοψε δέντρο.

Η πρώτη διάγνωση που έκανε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ φέρεται να ήταν κάταγμα βάσης κρανίου. Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Σοκ στο Γκάζι: 21χρονη έπεσε από τον 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Γκάζι τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/11) όταν μια 21χρονη κοπέλα από την Πορτογαλία έπεσε από τον 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου. Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα, ενώ η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζει αν η 21χρονη είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ.

Οι φίλες της 21χρονης Τζοάνα περιγράφουν στο Mega, τη σοκαριστική στιγμή της πτώσης. «Ήταν εκεί και την επόμενη στιγμή που κοίταξα στο παράθυρο την είδα στον αέρα. Χορεύαμε μαζί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα όταν την κοίταξα ήδη έπεφτε», δήλωσε μια φίλη της.

Το ατύχημα συνέβη όταν η 21χρονη από παρέα φοιτητών Εrasmus που βρίσκονταν στον VIP χώρο του καταστήματος, αποφάσισε να ανέβει στον καναπέ, ο οποίος γύρισε και εκείνη βρέθηκε στο κενό.

«Αρχίσαμε να ουρλιάζουμε»

«Έγιναν όλα τόσο αργά αλλά και τόσο γρήγορα. Αρχίσαμε να ουρλιάζουμε και τρέξαμε από τον χώρο των VIP προς τις σκάλες. Λένε ότι ήταν μεθυσμένη, και αυτό δεν είναι αλήθεια. Για την ακρίβεια έπινε αναψυκτικό και έπαιζε μουσική που της άρεσε πολύ. Δεν είχε αγόρι. Δεν την έσπρωξε κανείς» ισχυρίζεται η φίλη της.

«Δεν ξέρω ποιος το άνοιξε, όμως το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Και είναι πολύ επικίνδυνο. Η διαρρύθμιση αυτού του καταστήματος είναι πολύ επικίνδυνη. Ακόμα και αν ο καναπές δεν ήταν εκεί. Θα ήταν πολύ εύκολο κάποιος να γλιστρήσει», ανέφερε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share