Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μπαράζ τροχαίων στον Κηφισό - Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία (Video)

Διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος

23 Νοεμβρίου 2021 08:12
Μπαράζ τροχαίων στον Κηφισό - Μετ΄εμποδίων η κυκλοφορία (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοβάρα προβλήματα αυτή την ώρα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας εξαιτίας δύο τροχαίων που σημειώθηκαν νωρίτερα το πρωί της Τρίτης.

Στο πρώτο τροχαίο ατύχημα εμπλέκεται μια νταλίκα και σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λαμία λίγο πριν την Αχαρνών, στο ύψος της Γέφυρας Τσούντα ενώ το δεύτερο σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου στο ύψος της Λιοσίων. Επίσης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Εθνικής Αμύνης, ακριβώς έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο εμπλέκεται ένα ΙΧ με μία μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ντελιβεράς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, ενώ στο σημείο βρίσκεται τροχαία προσπαθώντας να ρυθμίσει την κυκλοφορία. Παράλληλα, διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Στο σημείο βρίσκονται και συνεργεία της περιφέρειας και του ΥΠΕΧΩΔΕ και ρίχνουν χώμα στο δρόμο, γιατί από τη νταλίκα έχουν χυθεί πετρέλαιο και λάδια.

Πρόβλημα στην κυκλοφορία υπάρχει και στο ρεύμα καθόδου της ΕΟ, καθώς στην αριστερή λωρίδα τα συνεργεία έχουν ρίξει χώμα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share