Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο με ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη - Καταδίωξαν κι έπιασαν τον οδηγό που τον χτύπησε

Άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

22 Νοεμβρίου 2021 23:20
Τροχαίο με ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη - Καταδίωξαν κι έπιασαν τον οδηγό που τον χτύπησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου με Εθνικής Αμύνης, ακριβώς έξω από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο εμπλέκεται ένα ΙΧ με μία μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ντελιβεράς.

Μάλιστα αμέσως μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή στην άσφαλτο και προσπάθησε να διαφύγει, παραβιάζοντας αλλεπάλληλους φωτεινούς σηματοδότες. Τελικά, μετά από καταδίωξη μοτοσικλετιστών της Άμεσης Δράσης το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Ίωνος Δραγούμη με Εγνατία, με τον οδηγό να ανακρίνεται από τους αστυνομικούς.

Ο ντελιβεράς είναι καλά στην υγεία του, σηκώθηκε άμεσα και μετέβη στο σημείο όπου ακινητοποιήθηκε το ΙΧ προκειμένου να καταθέσει και αυτός με τη σειρά του.

Τροχαίο με ντελιβερά Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο με θύμα τον 47χρονο ντελιβερά - Ο 21χρονος παραλίγο να σκοτώσει και πεζούς!

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις στιγμές πριν το μοιραίο τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα από το σπορ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 21χρονος.

Στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που εξασφάλισε το GRTimes.gr, διακρίνεται το αυτοκίνητο να περνάει με πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητα από την οδό Γ. Παπανδρέου στο αμέσως προηγούμενο φανάρι, από αυτό όπου σημειώθηκε το δυστύχημα.

Μάλιστα το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι από τη συγκεκριμένη διάβαση, δευτερόλεπτα πριν περνούσαν πεζοί, οι οποίοι διέσχιζαν αμέριμνοι τον δρόμο, ενώ δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, τα διερχόμενα αυτοκίνητα χαμηλώνουν ταχύτητα και δημιουργείται μποτιλιάρισμα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, σε σημείο του δρόμου εμφανίζεται άτομο να καλεί τα αυτοκίνητα να χαμηλώσουν ταχύτητα, πριν φτάσουν στο σημείο του δυστυχήματος, ενώ γρήγορα εμφανίζεται να περνάει και το πρώτο περιπολικό της αστυνομίας και στη συνέχεια ακολουθεί και δεύτερο.

Στον 21χρονο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, ορίστηκε τακτική δικάσιμος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share