Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας

Το ανακοίνωσε ο ίδιος

22 Νοεμβρίου 2021 18:52
Θετικός στον κορωνοϊό ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό. Πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα, έχω ήδη επικοινωνήσει με τον οικογενειακό μας γιατρό, αλλά και με τις πρόσφατες επαφές μου ώστε να τους ενημερώσω σχετικά και ακολουθώ τις ιατρικές οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.

Συνεχίζω την εργασία μου διαδικτυακά πλέον και για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αρνητικοποιηθώ.

Ο κορωνοϊός εξακολουθεί να μας απειλεί και η ασπίδα προστασίας μας είναι το εμβόλιο και η διαρκής τήρηση των μέτρων πρόληψης.

Προσοχή, ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση που έκανε ο Θέμης Χειμάρας

Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό. Πλήρως εμβολιασμένος...

Posted by Θέμης Χειμάρας - Themis Cheimaras on Monday, November 22, 2021

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπ. Λιβανός

Θετικός στον COVID-19 βρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός , όπως ενημέρωσε ο ίδιος στην επίσημη σελίδα του στο Fecebook.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση.

Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα» ανέφερε στην ανάρτησή σου ο κ. Λιβανός.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share