Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πήγε να αυτοκτονήσει και τελικά...το μετάνιωσε: Σοκάρει η νεαρή στη Κρήτη που κατάπιε εντομοκτόνο

Κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ για να λάβει τις πρώτες βοήθειες

22 Νοεμβρίου 2021 09:50
Πήγε να αυτοκτονήσει και τελικά...το μετάνιωσε: Σοκάρει η νεαρή στη Κρήτη που κατάπιε εντομοκτόνο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε την Κυριακή στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν το ΕΚΑΒ έλαβε κλήση από νεαρή γυναίκα η οποία ενημέρωσε πως είχε πιει εντομοκτόνο για να αυτοκτονήσει αλλά καλούσε για βοήθεια.

Συγκεκριμένα όπως μεταδίδει το ekriti.gr μία 28χρονη γυναίκα αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή της πίνοντας εντομοκτόνο ωστόσο το μετάνιωσε. Αμέσως κάλεσε η ίδια το ΕΚΑΒ αμέσως μετά την πράξη της ζητώντας βοήθεια.


Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι της και την μετέφερε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε.

ηράκλειο-1

Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο: Πως θείος και ανηψιός βρέθηκαν νεκροί μέσα σε δεξαμενή;

Οικογενειακή τραγωδία το απόγευμα της Πέμπτης (18/11) στο Ηράκλειο Κρήτης. Ενας άνδρας περίπου 50 ετών και ένας 16χρονος εντοπίστηκαν περίπου στις 19:30, χωρίς τις αισθήσεις τους, σε αποθήκη. Όταν λίγες μέρες πριν η τοπική κοινωνία είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα ακόμα τραγικό γεγονός.

Το τραγικό συμβάν συνέβη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας του δήμου Γόρτυνας. Τα δύο άτομα, που φέρεται να έχουν συγγένεια μεταξύ τους, εντόπισαν περίοικοι, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχειρούσαν να καθαρίσουν μια μεγάλη πλαστική δεξαμενή μούστου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Creta24, ο έφηβος και ο θείος του έχασαν τη ζωή τους καθώς εκτελούσαν εργασίες καθαρισμού σε χώρο με πλαστικές δεξαμενές 10 τόνων. Ο 50χρονος ήταν γνωστός έμπορος στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, καθώς είχε κατάστημα με αγροτικά είδη. Ο 16χρονος ήταν ο γιος του αδερφού του και μάλιστα έμεναν στο ίδιο συγκρότημα σπιτιών.

Το περιστατικό έγινε σε καζάνι, που διατηρούσε ο 50χρονος για προσωπική του χρήση και το οποίο βρίσκεται στην πίσω πλευρά των σπιτιών τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ζαλίστηκαν από τις αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κάτοικους του χωριού, ο 50χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την όρασή του.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την ΕΜΑΚ, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Αστυνομία. Μάλιστα, χρειάστηκε να τρυπηθεί η δεξαμενή, προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share