Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τη δήλωση Ρέμου για Φιλιππίδη (video)

Η παρουσιάστρια κράτησε αντικειμενική στάση παρά τη φιλία της με τον γνωστό τραγουδιστή

21 Νοεμβρίου 2021 19:09
Ναταλία Γερμανού: Σοκαρισμένη με τη δήλωση Ρέμου για Φιλιππίδη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη εμφανίστηκε η Ναταλία Γερμανού, βλέποντας τη δήλωση του Αντώνη Ρέμου για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αντώνης Ρέμος… Το ξέρετε όλοι ότι είναι φίλος μου αγαπημένος, όμως παρόλα αυτά οφείλω να είμαι αντικειμενική γιατί σε αυτή την εκπομπή έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά.

γερμανου-ναταλια

Έχουμε πει πολλές φορές και αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και δεν εκπροσωπώ κανέναν από τους φίλους μου που κάνουμε εδώ αυτή την εκπομπή.

Δεν αφαιρούμε το δικαίωμα από κανέναν άνθρωπο να νιώθει την ανάγκη να υπερασπιστεί ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βρίσκονται προφυλακισμένοι για σοβαρά αδικήματα, από τη στιγμή που είναι φίλος του», ανέφερε η παρουσιάστρια.

αντωνησ-ρεμοσ-δηλωση

«Και εμείς όμως έχουμε το δικαίωμα ως άνθρωποι και ως εκπομπή να διαφωνούμε ή να περιμένουμε να εκδικαστούν αυτές οι υποθέσεις, ας κρατάμε όλοι μας αποστάσεις», συνέχισε η Ναταλία Γερμανού.

πετροσ-φιλιππιδησ

«Ο Αντώνης και ο Πέτρος έκαναν πολύ στενή παρέα σε οικογενειακό πλαίσιο. Του δίνω το άλλοθι να μη γνώριζε. Από τη στιγμή που τα μαθαίνει ίσως εγώ στη θέση του να έλεγα “Παιδιά δεν ξέρω”. Το ίδιο σοκ με εσάς έπαθα. Αν είναι τόσο σίγουρος που θα έβαζε το χέρι του στη φωτιά, θα φανεί στο χειροκρότημα…», τόνισε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share