Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Μεγαλείο ψυχής από την αθλήτρια που παλεύει με τον καρκίνο και τερμάτισε πρώτη στον Μαραθώνιο

«Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην τα παρατάνε»

21 Νοεμβρίου 2021 13:41
Θεσσαλονίκη: Μεγαλείο ψυχής από την αθλήτρια που παλεύει με τον καρκίνο και τερμάτισε πρώτη στον Μαραθώνιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ρίγη συγκίνησης στον τερματισμό του 15ου Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης, όταν μια αληθινή μαχήτρια της ζωής έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα στη μάχη με τον καρκίνο. Ο λόγος για την Σόνια Τσεκίνη, που παρά το γεγονός ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο και κάνει ακτινοβολίες τερμάτισε πρώτη.

Κατά τον τερματισμό της οι φίλοι αλλά και η κόρη της την περίμεναν με δακρυσμένα μάτια, ενώ η ίδια αγκάλιασε σφιχτά και φίλησε τη μητέρα της. Μάλιστα, τη στιγμή που ολοκλήρωσε τη διαδρομή, αναρτήθηκε και ένα πανό το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά «Σόνια πήρες το χρυσό στον αγώνα της ζωής», όπως αναφέρει το thesstoday.gr.

Η ίδια σε δηλώσεις της μετά τον τερματισμό τόνισε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ όλους, ήταν μεγάλη νίκη για μένα, θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους στη Θεσσαλονίκη που με αγαπάνε, στον Σύλλογο του Τρίτωνα που με έχει στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που είχα αυτόν τον καιρό. Συγγνώμη γιατί είμαι πολύ μπερδεμένη με τα συναισθήματά μου, μου δίνουν δύναμη τα παιδιά μου ο άντρας μου» και συνέχισε όπως αναφέρει το thestival.gr: «Θέλω να δώσω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες να μην τα παρατάνε. Να δώσουμε δύναμη η μια στην άλλη. Δε θα άφηνα με τίποτε αυτόν τον Μαραθώνιο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα που έτρεξα στην Αθήνα. Μου λέγανε όλοι δε θα τα καταφέρεις αλλά η δύναμη της ψυχής μου νίκησε».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share