Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προπονητής τένις: Αίτημα για ιατρική παρακολούθηση - «Αν είμαι παιδόφιλος, θέλω να θεραπευτώ»

«Υπήρξε συναίνεση»

21 Νοεμβρίου 2021 12:46
Προπονητής τένις: Αίτημα για ιατρική παρακολούθηση - «Αν είμαι παιδόφιλος, θέλω να θεραπευτώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διαπιστωθεί τι τον… ώθησε να συνευρεθεί με ανήλικα κορίτσια ζήτησε ο 33χρονος προπονητής τένις που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του.

Οι κατηγορίες αφορούν περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2015 έως και το 2020, όταν τα κορίτσια ήταν 14 και 15 ετών, αντίστοιχα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος μετά την απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή, υπέβαλε το αίτημα στον ανακριτή ούτως ώστε -όπως φέρεται να αναφέρει σε αυτό σύμφωνα με τη RealNews- εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα, δηλαδή αν έχει συμπεριφορά παιδόφιλου, να τεθεί υπό ιατρική παρακολούθηση για να το αντιμετωπίσει.

Προπονητής τένις ιατρική παρακολούθηση

«Υπήρξε συναίνεση»

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ισχυρίστηκε ότι έκανε ένα λάθος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αποδέχεται να πληρώσεις γι’ αυτά που πραγματικά έκανε, αλλά όχι για εκείνα που τον κατηγορούν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να έχει παραδεχτεί τη σύναψη σχέσεων με τις δύο κοπέλες, οι οποίες ήταν αθλήτριες στον όμιλο αντισφαίρισης όπου εργαζόταν και ο ίδιος.

Παρόλ’ αυτά, βάσει της δικής του εκδοχής -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- για όλες τις πράξεις του είχε τη συναίνεση των ανήλικων κοριτσιών.

Στην μεν πρώτη περίπτωση, ο 33χρονος φέρεται αν υποστήριξε ότι η σχέση ξεκίνησε όταν η κοπέλα ήταν 17 ετών και εκείνος 27. Φέρεται μάλιστα να προσέθεσε πως η σχέσης τους διατηρήθηκε σχεδόν για μια πενταετία, με τους δυο τους να κυκλοφορούν σαν πραγματικό ζευγάρι.

Όσον αφορά στη δεύτερη κοπέλα, ο κατηγορούμενος προπονητής φέρεται να υποστήριξε κατά την απολογία του πως δεν υπήρξε ολοκληρωμένη ερωτική επαφή, ενώ αρνείται ότι προπονούσε ο ίδιος τις ανήλικες, ισχυριζόμενος ότι απλά τις είχε γνωρίσει στον όμιλο αντισφαίρισης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share