Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Εάν τον πρήζετε όλη μέρα...»

20 Νοεμβρίου 2021 12:47
Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έγραψε χαρακτηριστικά: «Έτσι είναι. Εάν τον πρήζετε όλη μέρα δε φοράτε μάσκα, δεν κάνετε όλα τα εμβόλια σας, δεν ενημερώνεστε απο τον ΣΚΑΙ και δεν αγαπάτε την Παγώνη έχει κι άλλες επιλογές. Βλέπει NETFLIX και σας γράφει κανονικά. Αφήστε που κλέβει ιδέες απο το casa de papel! Σκίστους Κούλη!». Παράλληλα, δείτε το μήνυμά του στο twitter για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και τις δόσεις...

Δείτε την ανάρτησή του:

Χαμός με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό, εμβόλιο και... χάραγμα

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Μία τοποθετήση που ήδη προκάλεσε συζητήσεις στα social media, σχετικά με τα εμβόλια και τον κορωνοϊό έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος στα social media. Παράλληλα, δείτε ένα παλαιότερο tweet του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον κορωνοϊό που σόκαρε την Ελλάδα.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω ανάρτησης στο Twitter παρουσίασε το πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας» και το... έκραξε δημοσίως σχετικά με όσα γράφει για το εμβόλιο και την έβδομη δόση!

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ποιος ο λόγος που έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση - Η συμφωνία που «ναυάγησε» την τελευταία στιγμή

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι μια προσωπικότητα, από αυτές που έχουν απασχολήσει έντονα με την παρουσία τους στην τηλεόραση εδώ και πολλά χρόνια, με άλλους να τον λατρεύουν και άλλους να... λατρεύουν να τον μισούν για την πορεία του ως δημοσιογράφου.

Ο ίδιος παραμένει εξαιρετικά ενεργός. Με την χρήση των social media, επιτέθηκε τόσο με απειλές στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και ηθικά στον Αλέξη Τσίπρα για τις φωτιές των τελευταίων ημερών, δείχνοντας πως είναι μέχρι και σήμερα καίριος στις τοποθετήσεις του και, κυρίως, με αρκετό κοινό να τον παρακολουθεί.

Η «Ζούγκλα» του, άλλωστε, έχει γράψει ιστορία όλα αυτά τα χρόνια, είτε στην τηλεόραση είτε στο διαδίκτυο, όπου τώρα δραστηριοποιείται. Για ποιο λόγο, ωστόσο, έχει εξαφανιστεί από τη μικρή οθόνη;

Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε

Σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία της απουσίας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου βρίσκεται στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε προ ορισμένων ετών ενώ υποβλήθηκε και σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Η σύζυγός του Κιμ Κίλιαν, όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto, στάθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, αλλά και ο μεγάλος του γιος, ο Κωνσταντίνος με τον οποίο είναι πολύ δεμένος.

Ο ίδιος είχε αναφέρει το 2016 πως «πριν από δυο χρόν¨ια έκανε τις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και εκείνη φάνηκε λίγο ανεβασμένο το PSA, ο δείκτης για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρκίνου του προστάτη. Έκανα μια σειρά εξετάσεων, γιατί επρόκειτο να φύγω για διακοπές και όταν βγήκαν τα αποτελέσματα οι γιατροί με διαβεβαίωσαν πως όλα είναι καλά. "Μια προστατίτιδα είναι, θα πάρεις μια αντιβίωση και όλα μια χαρά, μου είπαν».

Και συνέχισε ως εξής: «Ο Λευτέρης Ανευλαβής, αυτός ο τρομερός γιατρός σε συνεργασία με έναν πολύ καλό ουρολόγο και μου έσωσε τη ζωή. Δεν επαναπαύτηκε στη διάγνωση των γιατρών ότι όλα είναι καλά. Δεν με άφησε να φύγω για διακοπές και ζήτησε να κάνω βιοψία για να είναι σίγουρος. Και πράγματι. Η βιοψία έδειξε ότι είχα αρχόμενο καρκίνο στον προστάτη. Αμέσως υποβλήθηκα σε ένα πεντάωρο ενδοσκοπικό χειρουργείο και γλίτωσα. ήμουν πολύ τυχερός».

Ο ίδιος σήμερα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αναφορικά με την υγεία του, τονίζοντας πως «αυτόν τον καρκίνο αν τον πετύχεις προτού βγει από τον αδένα, μπορείς να τον αντιμετωπίσεις και να συνεχίσεις τη ζωή σου χωρίς κανένα πρόβλημα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share