Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της

«Τα είχα κρατήσει μήπως χρειαστούν στο δικαστήριο»

20 Νοεμβρίου 2021 12:39
Επίθεση με βιτριόλι - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Ιωάννα έδειξε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της.

Οι εικόνες επιτείνουν την αίσθησης της φρίκης, καθώς αποτελούν απόδειξη της μεγάλης ποσότητας από το καυστικό υγρό που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα.

«Τα είχα κρατήσει μήπως χρειαστούν στο δικαστήριο» υποστήριξε η Ιωάννα, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Ερωτηθείσα αν θα τα κρατήσει, η ίδια απαντά: «Δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω αλλά δεν είμαι σίγουρη».

Υπενθυμίζεται πως, η μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, με την οποία επιτέθηκε η 36χρονη Έφη στην Ιωάννα προκάλεσε πολύ σοβαρά εγκαύματα σε ολόκληρο σχεδόν το σώμα της, καταστρέφοντάς της τη ζωή της από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πλέον, η Ιωάννα δίνει σπουδαία μάχη για να επουλώσει τις πληγές της τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, παραδίδοντας μαθήματα ζωής με την παρουσία της σε όλες τις συνεδριάσεις, στις οποίες κάνει επίδειξη θάρρους και δύναμης.

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θα κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που άλλαξε η ζωή τους

«Ξεκινώ να κάνω πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη. Και ελπίζω ότι θα κάνουν ευτυχισμένους και άλλους ανθρώπους. Παίρνω πολλή αγάπη σ' αυτήν την ατέλειωτη περιπέτεια που ζω και θέλω να την επιστρέψω, όση μπορώ, στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη». Αυτό δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοινώνοντας την απόφαση της να κάνει podcast με καλεσμένους ανθρώπους που η ζωή τους ανατράπηκε αλλά βρήκαν την δύναμη να συνεχίσουν και γιατί όχι να γίνουν ξανά ευτυχισμένοι.

«Άλλωστε ζωή θα πει επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ» λέει λοιπόν η Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την Ε.Κ που καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση. Το podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, με παραγωγό τη δημοσιογράφο Γιούλα Ράπτη.

ιωάννα παλιοσπύρου ρούχα

Πρώτος καλεσμένος στο podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου θα είναι ο ψυχίατρος της, Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο οποίος θα συζητήσει μαζί της δημόσια -για πρώτη φορά– τα όσα έζησαν όλο αυτόν τον καιρό. Από το ψυχικό τραύμα της επίθεσης και το σκοτάδι του φόβου και της παραίτησης μέχρι την έξοδο ξανά στο φως και την διεκδίκηση της ζωής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποδεχόμενος την Ιωάννα Παλιοσπύρου στο pod.gr είπε: «Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές. Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Πού την βρήκε τόση δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share