Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρίκαλα: «Είναι άρρωστος - Είχα δει μελανιές στην κόρη μου» λέει ο παππούς της 4χρονης για τον αστυνομικό

Τι λέει ο παππούς της 4χρονης για τον πατέρα της

20 Νοεμβρίου 2021 12:14
Τρίκαλα: «Είναι άρρωστος - Είχα δει μελανιές στην κόρη μου» λέει ο παππούς της 4χρονης για τον αστυνομικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 29χρονος αστυνομικός, ο οποίος καταγγέλλεται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως είναι αθώος και κάνει λόγο για σκευωρία από την πλευρά της πρώην συζύγου της, ο οποία τονίζει πως «εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου».

Η μικρή, να σημειωθεί, έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και η συνεδρία αυτή αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην έρευνα.

τρίκαλα 4χρονη αστυνομικός παππούς

«Πραγματικά επειδή και εμείς είμαστε σε μια δύσκολη φάση, το μόνο που έχω να πω είναι ότι εμπιστεύομαι απόλυτα το παιδί μου και την ελληνική δικαιοσύνη και από εκεί και πέρα όλη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της» είπε η μητέρα της 4χρονης στο MEGA.

Τι δηλώνει ο παππούς της 4χρονης

Σήμερα μίλησε στον ίδιο σταθμό και ο παππούς της μικρής – ο πατέρας της μητέρας – ο οποίος έκανε λόγο για εντάσεις στον γάμο της κόρης του, αλλά και σημάδια στο σώμα της

«Μεταξύ τους υπήρχαν εντάσεις, το είχαν διαλύσει το μαγαζί πριν χιλιάδες χρόνια…είχανε σκορπίσει, όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν, δεν μπορούν να τα βρούνε, τα χαλάνε» είπε ο κ. Αριστείδης Μούσιος.

«Είχα δει σημάδια πάνω της από χτυπήματα, μελανά σημάδια, η μικρή (η κόρη μου) δεν είχε πει μαζί μου τίποτα, τα έλεγε στη μανά της και η μάνα μου τα έλεγε» είπε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Εν τω μεταξύ, την έβλεπα με σημάδια μελανά, στην πλάτη, στη γάμπα, το σώμα ήταν μελανό».

Όσον αφορά στην εγγονή του, είπε πως δεν είχε παρατηρήσει κάτι. «Όταν το έβλεπα εγώ δεν είχα δει ποτέ μου τέτοια πράγματα, το έπαιρνε για ένα Σαββατοκύριακο και το έφερνε πάλι (σ.σ. πατέρας)».

Συμπλήρωσε πως παρότι δεν μένει με την κόρη και την εγγονή του και δεν γνωρίζει πολλά πράγματα, η σύζυγός του τον είχε ενημερώσει πως το παιδί είχε εκφράσει πως «δεν θέλει να πάει στον πατέρα της».

«Για εμένα προσωπικά είναι άρρωστος στο μυαλό και θέλει στήριξη ψυχολογικά, κανείς άνθρωπος δεν φτάνει εκεί άμα δεν είναι άρρωστος» κατέληξε ο παππούς της 4χρονης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share