Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαλάνδρι: Στην αντεπίθεση η 49χρονη εικαστικός! Ποιους απειλεί με μηνύσεις μέσα από τη φυλακή - Τι λέει για τον 68χρονο

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

20 Νοεμβρίου 2021 09:57
Χαλάνδρι: Στην αντεπίθεση η 49χρονη εικαστικός! Ποιους απειλεί με μηνύσεις μέσα από τη φυλακή - Τι λέει για τον 68χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαλάνδρι: Νέα δήλωση έκανε η 49χρονη εικαστικός η οποία προφυλακίστηκε μετά την επίθεση με όπλο εις βάρος του 68χρονου οφθαλμίατρου με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, 13 ετών σήμερα, εκτός γάμου.

Σε δήλωση της στο Eleftherostypos.gr μέσω του δικηγόρου της Βασίλη Νουλέζα η εικαστικός επαναλαμβάνει ότι δεν έχει νοσηλευτεί μέχρι σήμερα σε Ψυχιατρική κλινική ενώ δηλώνει ότι είναι εξοργισμένη και δυσαρεστημένη από την μεταχείριση της από τα μέσα ενημέρωσης.

Αναφέρει επίσης ότι δεν την ενδιαφέρει τόσο η ελευθερία της όσο η επικοινωνία με το παιδί της που το έχει αρπάξει ο 68 χρόνος οφθαλμίατρος κατά αυτήν.

Επίσης η 49χρονη εικαστικός αναφέρει για ακόμα μια φορά «ότι προσπαθεί να την εξοντώσει και να την εκμηδενίσει ο βιολογικός πατέρας της 13χρονης κόρης της εμφανίζοντας την ως διαταραγμένη δήθεν ώστε να την αποκόψει πλήρως από το παιδί της».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της στο κατάστημα κράτησης όπου μετήχθη η προφυλακισμένη μητέρα εξετάσθηκε από Ψυχιάτρους που διέγνωσαν ότι είναι απόλυτα καλά στην ψυχική υγεία της.

Επίσης η 49χρόνη εικαστικός επικοινώνησε και εξουσιοδότησε τον Δικηγόρο Ποινικολόγο Βασίλη Νουλέζα που δεν παρέστη κατά την απολογία της κατόπιν διαφωνίας, να καταθέσει άμεσα Αίτηση Ασφαλιστικών Μέτρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά τριών γνωστών πρωινών τηλεοπτικών εκπομπών των σταθμών Alpha, Star και MEGA.

Και αυτό γιατί όπως υποστηρίζει αναφέρονται «δυσμενώς αρνητικά σε εμένα και με συκοφαντούν με αναληθείς ισχυρισμούς και ψευδείς ανυπόστατες ειδήσεις που με θίγουν βάναυσα ως άτομο και προσωπικότητα. Αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να με αντιμετωπίζουν έτσι μειωτικά οι 3 γυναίκες Δημοσιογράφοι ενώ είναι οι ίδιες μητέρες. Πώς θα ενεργούσαν άραγε αν τις αποστερούσαν αυτές άδικα το παιδί τους καταλήγει» .

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να την επισκεφθεί στο κατάστημα κράτησης ο Ποινικολόγος κ Βασίλης Νουλέζας για να αποφασίσουν για τις περαιτέρω νομικές ενέργειες τους.

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share