Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Αναζητούνται οι δράστες

19 Νοεμβρίου 2021 23:15
Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 16χρονης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόπειρα αρπαγής 16χρονης, στο Νέο Ρύσιο, στη Θεσσαλονίκη, κατήγγειλαν οι γονείς της.

Σύμφωνα με την καταγγελία, νωρίτερα σήμερα ένα βαν πλησίασε την 16χρονη και οι επιβαίνοντες της ζήτησαν να μπει στο όχημα. Η 16χρονη τράπηκε σε φυγή, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Η απόπειρα αρπαγής φέρεται να έγινε περίπου στις 8.00 το βράδυ σε κεντρικό δρόμο του χωριού. Σύμφωνα με το GRTimes.gr, και όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, κάποια άτομα που επέβαιναν σε ένα βανάκι σκούρου χρώματος, προσπάθησαν να την πείσουν να μπει στο όχημα τους.

θεσσαλονίκη αρπαγή 16χρονης

Οι άγνωστοι δεν τα κατάφεραν και φέρονται να απομακρύνθηκαν γρήγορα από την περιοχή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που αναζητά τους αγνώστους.

Μάλιστα σύμφωνα με την τοπική σελίδα εξετάζεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.

Τρόμος για 12χρονη στη Γλυφάδα: Άγνωστος την πλησίασε και της ζήτησε να μπει στο αμάξι του

Γλυφάδα: Μία παράξενη υπόθεση διερευνά η αστυνομία, που δέχθηκε καταγγελία γονέων ανήλικης για απόπειρα αρπαγής της το μεσημέρι της Τρίτης.

Όπως γίνεται γνωστό, το παιδί περπατούσε στον δρόμο λίγο μετά τις 13:30, μετά το σχόλασμά της, όταν φαίνεται ότι το προσέγγισε ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο.

Ο άνδρας βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο και πλησίασε τη μαθήτρια σε απόσταση αναπνοής. «Μου είπε να μπω στο αυτοκίνητο και να τον ακολουθήσω...», είπε η κοπέλα.

γλυφάδα 12χρονη σχολείο

Η 12χρονη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον άγνωστο άνδρα, άρχισε να τρέχει και γύρισε γρήγορα στο σπίτι της, όπου ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι κατήγγειλαν το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έδωσε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και περιγραφή του άγνωστου άνδρα στους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας. Παράλληλα, περιέγραψε και το αυτοκίνητο, δίνοντάς τους όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share