Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Δεν μπορώ να πληρώσω, έχω τρελαθεί» λέει η γυναίκα με τα 53 σκυλιά για το πρόστιμο των 76.600 ευρώ

«Ήθελα να τα δώσω, δεν σκόπευα να τα κρατήσω»

19 Νοεμβρίου 2021 21:29
«Δεν μπορώ να πληρώσω, έχω τρελαθεί» λέει η γυναίκα με τα 53 σκυλιά για το πρόστιμο των 76.600 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν μπορεί να πληρώσει η γυναίκα από την Πάτρα το πρόστιμο μαμούθ ύψους 76.600 ευρώ που της επιβλήθηκε επειδή είχε στο σπίτι της 53 σκύλους και μία γάτα, τα οποία στερούνταν περιπάτου και άσκησης σε εξωτερικό χώρο.

Επιπλέον, δύο από τα σκυλιά είχαν γεννήσει χωρίς να έχει ληφθεί σχετική άδεια για την αναπαραγωγή, ενώ η γυναίκα που συνελήφθη δεν είχε κάνει στον προβλεπόμενο ετήσιο εμβολιασμό των σκύλων.

«Δεν σκόπευα να τα κρατήσω»

Μιλώντας στο Mega, είπε πως δεν μπορεί να πληρώσει το υπέρογκο ποσό. «Έχω αδυναμία στα σκυλάκια, τα μαζεύω, τα φροντίζω, τα λυπάμαι μέσα στον δρόμο, έχουν δει πολύ τα μάτια μου», ανέφερε η Ελένη Παπαγεωργίου από την Πάτρα.

«Ήθελα να τα δώσω, δεν σκόπευα να τα κρατήσω. Σύνταξη χηρείας παίρνω, δεν μπορώ να το πληρώσω αυτό, έχω τρελαθεί», συμπληρώνει.

Εικόνες φρίκης στα Γιάννενα: 22 κουτάβια βρέθηκαν μέσα σε τσουβάλια – Πώς γλίτωσαν;

Μία αποτρόπαια εικόνα αντίκρισαν μία κάτοικος στα Γιάννενα και οι τοπικές αρχές όταν πλησίασαν σε έναν κάδο απορριμμάτων και αντιλήφθηκαν τι υπήρχε μέσα στο τσουβάλι. Με την ευκαιρία μάθε εδώ για την καταγγελία για βιασμό κουταβιού στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η κάτοικος πλησίασε τον κάδο απορριμμάτων επειδή αντιλήφθηκε μία περίεργη κινητικότητα. Τότε, φοβούμενη πως μπορεί να επρόκειτο για άνθρωπο έσπευσε να ενημερώσει την Αστυνομία.

Στην συνέχεια όσοι βρέθηκαν στο σημείο αντίκρισαν εικόνες φρίκης.

Σύμφωνα λοιπόν, με πληροφορίες, βρήκαν δεμένα ασφυκτικά μέσα σε τσουβάλι 22 νεογέννητα κουτάβια, σε άθλια κατάσταση.

Κάποια κουτάβια ήδη υιοθετήθηκαν

Τα κουτάβια μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο ζώων όπου τους προσφέρθηκε η απαραίτητη φροντίδα και αναζητούν φιλόξενη στέγη. Μέχρι στιγμής έχουν υιοθετηθεί εννέα κουτάβια αναφέρει ο Νίκος Τσόλης, υπεύθυνος του κυνοκομείου στον Δήμο Ιωαννιτών. Κάποια από τα ζώα, λόγω των συνθηκών που υπέστησαν δεν τα κατάφεραν. Τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι αρμόδιοι.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share