Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός στους Αμπελόκηπους – Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει

Απειλεί να πέσει από την ταράτσα

19 Νοεμβρίου 2021 20:24
Συναγερμός στους Αμπελόκηπους – Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη το βράδυ της Παρασκευής στου Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα φέρεται να απειλεί να πέσει από την ταράτσα κτιρίου επί της οδού Σοφίας Σλήμαν.

Αμέσως υπήρξε άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής, με αστυνομικούς να προσπαθούν να την πείσουν να μην αυτοκτονήσει, κάτι που κατάφεραν μετά από περίπου μία ώρα διαπραγματεύσεων. Η γυναίκα πλέον έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων για τα περαιτέρω.

αμπελόκηποι αυτοκτονία

Θρίλερ στους Αμπελόκηπους: Εγκατέλειψαν πτώμα έξω από νοσοκομείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στους Αμπελόκηπους, όπου το βράδυ της Κυριακής (01/08) άγνωστοι εγκατέλειψαν το πτώμα ενός άνδρα έξω από ιδιωτικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, η σορός ανήκει σε έναν 31χρονο άνδρα, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το κέντρο της Αθήνας στα μέσα Ιουλίου και είχε εκδοθεί silver alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τον εντοπισμό του.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.

Θρίλερ στο Ναύπλιο: Βρέθηκε πτώμα σε οικοδομή

Θρίλερ στο Ναύπλιο καθώς βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε πιλοτή οικοδομής. Πρόκειται για αλλοδαπό υπήκοο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έντονη δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες που ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Το πτώμα εντοπίσθηκε σε πιλοτή οικοδομής σε προχωρημένη σήψη. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που ερευνά την υπόθεση και γραφείο τελετών που παρέλαβε το πτώμα του άτυχου αλλοδαπού. Επίσης, στην όχθη του Πηνειού ποταμού στο ύψος της ΔΕΥΑΛ στη Λάρισα, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα και αμέσως στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share