Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στη Κρήτη: Ο θείος προσπαθούσε να σώσει τον ανηψιό αλλά δεν τα κατάφερε

Ανείπωτος πόνος!

19 Νοεμβρίου 2021 14:39
Οικογενειακή τραγωδία στη Κρήτη: Ο θείος προσπαθούσε να σώσει τον ανηψιό αλλά δεν τα κατάφερε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχει τέλος ο πόνος για την οικογένεια του 16χρονου Χρήστου Γουμενάκη και του 50χρονου θείου του Μαρίνου Γουμενάκη από την Αγία Βαρβάρα Ηρακλείου, που έφυγαν από την ζωή χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης δεξαμενής τσικουδιάς.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Μανώλη Δρεττάκη θείος και ανηψιός μετέφεραν τσικουδιά από την μια δεξαμενή στην άλλη. Ο πρώτος που έχασε τις αισθήσεις του, από τις αναθυμιάσεις, και έπεσε μέσα στην δεξαμενή ύψους τριών μέτρων ήταν ο 16χρονος Χρήστος. Όταν ο θείος του Μαρίνος Γουμενάκης κατάλαβε τι είχε συμβεί πήγε να τον βοηθήσει δίνοντας τον δικό του αγώνα, όμως μάταια, συμπληρώνει ο κ. Δρεττάκης.


Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι αν η δεξαμενή στην οποία βρέθηκαν οι δύο άτυχοι άντρες είχε μέσα ποσότητα τσικουδιάς.

ηράκλειο-1

«Το παιδί ήταν πάνω στην σκάλα και κρατούσε το λάστιχο που χρησιμοποιείται για την μεταφορά της τσικουδιάς από την μια δεξαμενή στην άλλη. Από τις αναθυμιάσεις άρχισε να ζαλίζεται με αποτέλεσμα -αντί να πέσει κάτω στο έδαφος- το κορμί του να γείρει μπροστά και να πέσει μέσα στη δεξαμενή που είχε μεγάλο άνοιγμα. Έτρεξε ο θείος να τον σώσει αλλά δυστυχώς πέθανε κι εκείνος».

Ο πρώτος που είδε τι είχε συμβεί είναι ο αδελφός του 16χρονου που έκανε κάποιες δουλειές σε άλλο σημείο της αποθήκης που βρίσκεται κάτω από τα σπίτια της οικογένειας στην Αγία Βαρβάρα.

«Δυστυχώς όλη η οικογένεια ζει ένα μεγάλο δράμα. Όλοι οι δικοί τους άνθρωποι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί. Οι συμμαθητές του Χρήστου από την πρώτη στιγμή είναι εδώ. Είναι μια μεγάλη και λατρεμένη οικογένεια, έχουμε συγκλονιστεί όλοι μας» αναφέρει ο κ. Δρεττάκης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share