Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης έξω από τα ΚΕΠ – Ακούγεται ο πυροβολισμός

Ερασιτεχνική κάμερα κατέγραψε το περιστατικό

18 Νοεμβρίου 2021 18:04
Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή της επίθεσης έξω από τα ΚΕΠ – Ακούγεται ο πυροβολισμός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή της επίθεσης με πυροβολισμό το πρωί της Τρίτης (16/11) έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί, έρχεται στο φως. Το περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα συνέβη στην οδό Αγίων Αναργύρων.

Στο βίντεο που είναι τραβηγμένο από ερασιτεχνική κάμερα δείχνει τη στιγμή του ξυλοδαρμού και στη συνέχεια ακούγεται ο πυροβολισμός με τη σφαίρα να τραυματίζει στο πόδι το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν κατάθεση, είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στο σημείο που έγινε η επίθεση. Δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν το θύμα ενώ στο τέλος ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον άνδρα τραυματισμένο.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στο Κορωπί: Βρέθηκε νεκρή η αγνοούμενη γυναίκα

Νεκρή στο Νησί Ντούνη Αττικής βρέθηκε η γυναίκα 50 ετών, η οποία αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου.

Δεν είχε καλό τέλος η περιπέτεια σχετικά με την αναζήτηση μιας γυναίκας 50 ετών, της οποίας τα ίχνη αγνοείτο από το βράδυ της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή Νησί Ντούνη Αττικής, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Έρευνες για τον εντοπισμό της

Για τον εντοπισμό της διεξάγονταν έρευνες από ξηράς, αλλά και από θαλάσσης, με δύο πλωτά του λιμενικού. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα του Κορωπίου.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στη θαλάσσια περιοχή έπνεαν άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share