Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους που είχε χαθεί

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια

18 Νοεμβρίου 2021 16:55
Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους που είχε χαθεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάρισα: Κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που αγνοείτο εδώ και μέρες, μαζί με τον πιλότο.

Δυστυχώς, σύμφωνα με την ενημέρωση ο 62χρονος είναι νεκρός.

πιλότος νεκρός λάρισα

Είχαν εντοπιστεί νωρίτερα τα συντρίμμια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νωρίτερα είχαν εντοπιστεί από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας τα συντρίμμια του αεροσκάφους.

Από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Συνετρίβη "F-16" στην Ανδραβίδα!

Πτώση μαχητικού αεροπλάνου "F-16" σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Ανδραβίδα Ηλείας, με τον πιλότο να είναι σώος!

αεροσκαφοσ-πτωση-ανδραβιδα

Ο ιπτάμενος πρόλαβε και εγκατέλειψε εγκαίρως το αεροσκάφος. Το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, συνέβη κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share