Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαλάνδρι: Στο «φως» φωτογραφίες από τη βάπτιση του παιδιού της 49χρονης εικαστικού μαζί με τον οφθαλμίατρο (Video)

Νέα στοιχεία στη επιφάνεια

18 Νοεμβρίου 2021 11:18
Χαλάνδρι: Στο «φως» φωτογραφίες από τη βάπτιση του παιδιού της 49χρονης εικαστικού μαζί με τον οφθαλμίατρο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης 11 Νοεμβρίου, όταν η 49χρονη εικαστικός πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο, μπροστά στα μάτια της κόρης του στο Χαλάνδρι.

Σήμερα το «Πρωινό» έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από τη βάπτιση της κόρης τους, σε εκκλησία της Αττικής. Ήταν το 2011, όταν η μικρή θα συμπλήρωνε τα δύο της χρόνια.

Όπως θα δεις τις φωτογραφίες, ο οφθαλμίατρος κρατά στην αγκαλιά τη μικρή και η 49χρονη εικαστικός να γέρνει στον αριστερό του ώμο. Τόσο ο 68χρονος ήταν παντρεμένος με τη Βρετανίδα σύζυγό του, όσο και η εικαστικός με τον σύζυγό της με καταγωγή από Κεφαλλονιά. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ειπώθηκε ότι κανένας από τους δύο δεν ζήτησε ποτέ αυτές τις φωτογραφίες.

Χαλάνδρι: Ο Ανδρέας Φουστάνος γνώριζε την εικαστικό! «Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος...»

O Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «Πρωινό» για τη γνωριμία και τη σχέση που είχε με την 49χρονη εικαστικό, λιγα 24ωρα μετά την σύλληψή της για το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο.

«Δεν γνώριζα τον γιατρό. Την κατηγορούμενη την έχω γνωρίσει» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος. Για τις κοινές φωτογραφίες τους που είχε αναρτήσει η 49χρονη στο facebook, ο Ανδρέας Φουστάνος δήλωσε πως «Δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο, δε χρειάζεται να το συζητάμε. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα εγώ, τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια. Αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς αυτή την ιστορία… Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή, που όλα μπορούν να συμβούν».

Σε ερώτηση για το πόσο διήρκησε η μεταξύ τους σχέση, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απάντησε: «Διήρκησε πολύ λίγο».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share