Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Τα τελευταία λόγια του 41χρονου εργοδηγού πριν πηδήξει από τον συρμό (Video)

«Ξεσπά» η αδερφή του

18 Νοεμβρίου 2021 10:34
Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Τα τελευταία λόγια του 41χρονου εργοδηγού πριν πηδήξει από τον συρμό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να σώσει τους συνάδελφους του ο Πέτρος Γιάμαλης, ο άτυχος εργοδηγός που πήδηξε στο κενό για να σωθεί από τον ακυβέρνητο συρμό της ΣΤΑΣΥ.

Ο ακυβέρνητος συρμός είχε αναπτύξει ταχύτητα και οι πέντε εργαζόμενοι έβλεπαν τη σύγκρουση να πλησιάζει. Ο έμπειρος Πέτρος, όπως είπαν, ήταν ο ήρωας που είχε την ψυχραιμία, όχι μόνο να ενημερώσει το κέντρο ελέγχου, αλλά να τους δώσει και λύση.

Τα τελευταία του λόγια πριν πηδήξει από τον συρμό ήταν: «Δεν έχουμε φρένα», όπως αποκάλυψε το Star. Η οικογένειά του σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το μοιραίο βαγονέτο είχε εμφανίσει ξανά βλάβες το καλοκαίρι.

«Στις 22 προς 23 Αυγούστου η λειαντική μηχανή που δημιούργησε χθες το θανατηφόρο ατύχημα είχε εκτροχιασμό στον σταθμό Βικτώρια και αποσύρθηκε με γερανό. Οι εργαζόμενοι μας καταγγέλλουν ότι είχε παρόμοιο πρόβλημα με τα φρένα», ανέφερε στο Star ο εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ Σπύρος Ρεβύθης.

«Ξεσπά» η αδερφή του άτυχου εργαζόμενου στον ΗΣΑΠ

Η αδερφή του εργοδηγού ξέσπασε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τον θάνατο του αδερφού της και ζητά δικαιοσύνη.

«Ο αδερφός μου έδινε καθημερινά την ψυχή του για τη Γραμμή 1 και τελικά έδωσε και τη ζωή του, από εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων. Θέλω να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν.»

Σήμερα θα γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 41χρονου, ενώ οι πραγματογνώμονες θα διερευνήσουν γιατί δε λειτούργησαν τα φρένα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share