Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη: Σκότωσε τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους, την πεθερά του και αυτοκτόνησε!

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία

17 Νοεμβρίου 2021 23:43
Φρίκη: Σκότωσε τη σύζυγό του, τα δύο παιδιά τους, την πεθερά του και αυτοκτόνησε!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε τόπο στην Ιταλία, με έναν 47χρονο άνδρα να σκοτώνει όλη την οικογένειά του και, ύστερα, να αυτοκτονεί.

Σε κατάσταση παράνοιας, ο άνθρωπος με καταγωγή από το Μαρόκο, επέστρεψε στο σπίτι του στο Σασουόλο της βόρειας Ιταλίας και δολοφόνησε αρχικά τη σύζυγό του, μετά την 64χρονη πεθερά του και στο τέλος τα δυο του παιδιά, πέντε και δυο ετών. Αμέσως μετά, ο δράστης αυτοκτόνησε, με μια δολοφονία 6χρονης επίσης να συγκλονίζει.

Ο λόγος που οδηγήθηκε στο έγκλημα

Σύμφωνα με τους περίοικους, ήταν ένας φαινομενικά πράος χαρακτήρας και εδώ και για αρκετά χρόνια δούλευε σε σούπερ μάρκετ. Η σύζυγός του εργαζόταν ως καθαρίστρια και είχε αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της ανατροφής των παιδιών.

Φόνος στην Ιταλία

Η τραγωδία αυτή έλαβε χώρα μόλις μια ημέρα μετά το τραγικό συμβάν της Βετράλα, λίγο έξω από την Ρώμη, όπου ένας άνδρας 48 ετών με κορωνοϊό, έφυγε από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, όπου δολοφόνησε το δεκάχρονο παιδί του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο δράστης, εις βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί ασφαλιστικά μέτρα με δικαστική απόφαση λόγω βίαιων πράξεων κατά της οικογένειάς του, ήθελε να εκδικηθεί την σύζυγό του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share