Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Εγώ υπεραγαπώ το παιδί μου...»: Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του

Τα ρίχνει όλα στην πρώην σύζυγό του...

17 Νοεμβρίου 2021 23:00
«Εγώ υπεραγαπώ το παιδί μου...»: Αρνείται τα πάντα ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάντα αρνείται σχετικά με τις κατηγορίες για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ο οποίος απολογείται αύριο (18/11), έχοντας συλληφθεί μετά από καταγγελία της συζύγου του.

Ο ίδιος βλέπει σκευωρία και λέει στον ΑΝΤ1 πως «αρνούμαι τα πάντα. Είναι αδιανόητο το παιδί μου το οποίο υπεραγαπώ και κάνω αγώνα για αυτό, που έχω αφιερώσει τη ζωή μου σε αυτό, να κατηγορούμαι ότι έκανα κάτι τέτοιο».

«Πιστεύω ότι είναι αθώος, το γνωρίζω ότι είναι αθώος», λέει από την πλευρά του ο πατέρας του αστυνομικού, και συμπληρώνει ότι «Ο γιος μου κάνει λόγο για σκευωρία».

Τα... ρίχνει στην πρώην σύζυγο

Οι συνήγοροι του αστυνομικού ζητούν ακύρωση της ποινικής διαδικασίας. Στον ανακριτή έχει καταθέσει η πρώην σύζυγος που έκανε την καταγγελία, ενώ αναμένεται να καταθέσει παρουσία παιδοψυχιάτρου και η ανήλικη.

«Όταν ο πατέρας της έθεσε ζήτημα συνεπιμέλειας του ανήλικου παιδιού και όχι απλής επικοινωνίας προφανώς αντέδρασε υπάρχει καταγεγραμμένη ευθεία απειλή της προς τον ίδιο ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του και ότι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να το πετύχει αυτό» αναφέρει ο Γιώργος Παναγιώτου, συνήγορος υπεράσπισης του 29χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share