Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τροχαίο με νεκροφόρα στην Μεσσηνία: Νεκρή μία γυναίκα – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο (video)

Πώς έγινε η σύγκρουση των δύο οχημάτων

17 Νοεμβρίου 2021 18:33
Τροχαίο με νεκροφόρα στην Μεσσηνία: Νεκρή μία γυναίκα – Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/11) στην επαρχιακή οδό Γαργαλιάνων – Ρωμανού στην Μεσσηνία, όπου νεκροφόρα συγκρούστηκε με ΙΧ "κλούβα", με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μία γυναίκα, ενώ σφοδρή σύγκρουση είχαμε νωρίτερα σήμερα και στις Σέρρες.

τροχαιο-νεκροφορα

Η άτυχη συνοδηγός της λευκής κλούβας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως οι γιατροί την έβαλαν στη μονάδα ανάνηψης, δίνοντας μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Η άτυχη γυναίκα ωστόσο υπέκυψε στα βαριά τραύματά της πριν από λίγη ώρα.

νεκροφορα-νεκρη-γυναικα

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο, η οποία σύμφωνα με το τοπικό Μέσο πήγαινε σε κηδεία που θα τελούνταν μεταφέροντας σορό νεκρού και γι’ αυτό στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφόρα μετά το συμβάν για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.

τροχαιο-νεκρη-γυναικα

Το αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ ήταν φορτωμένο με ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου, έβγαινε από παρακείμενο δρόμο και σημειώθηκε η σύγκρουση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share